REPORT

 

Shotgun Euro: vyjádření pořadatelů

Uplynul již týden od konce 3.ročníku Shotgun Euro a pořadatelská agentura Dynamic Line hodnotí. Co se povedlo a co ne? Povedlo se téměř vše. Však se podívejte.

 

Dříve než se vrhneme na hodnocení skončivšího ročníku open air festivalu Shotgun Euro 2006, rádi bychom poděkovali všem partnerům, dodavatelům, spolupracovníkům, pomocníkům a sponzorům za maximální a skvělou spolupráci. Velké díky patří i všem Djům a umělcům, kteří přijali pozvání a odvedli bezesporu nadstandardní výkony. Samozřejmě patří největší díky vám všem, kteří jste dorazili, tančili a náramně se bavili. Bez vás by to nebylo nikdy to pravé ořechové. Děkujeme.

Ve shrnující zprávě se pokusíme nevynechat nic důležitého:

Line up

Z avizovaných 61 djů/umělců nedorazili pouze minimalista T.C.O. z Brna, který měl vystoupit na Minimal Rose Stage a MC Lindee, která měla doprovázet českého dnb matadora Koogiho na Dnbass Gamboge Stage. T.C.O. se omluvil z důvodu nemoci a Lindee neplánovaně odcestovala pracovně mimo naši zem. Na všech scénách došlo k drobným korekcím a posunům, ty se však netýkaly headlinerů.

Technické vybavení

Velmi nás potěšila pochvala jak od hlavních hvězd Noisie, Paula Baileyho, Makatona i Maxe Duleyho. Vzhledem k faktu, že Dynamic Line tvoří především DJs, snažili jsme se připravit maximálně pohodlné a zvukově přesné prostředí. I za nejmenší Minimal Rose stage jsme obdrželi pochvalu. Velké díky patří našim dodavatelům, resp. zvukařům a osvětlovačům. Jediným mínusem se stalo rozmístění jednotlivých scén ve specifickém areálu, který máme k dispozici. Silné a kvalitní aparatury se především uprostřed „potkaly“ a tzv. „tloukly“. Omlouváme se a do příštího roku tento nedostatek odstraníme k vaší plné spokojenosti.

Atmosféra a počet návštěvníků

Atmosféra byla fantastická. Během víkendu navštívilo Shotgun Euro 2500 lidí včetně hostů, Djů a VIP. S potěšením můžeme konstatovat, že opět 1/3 dorazila z Polska, Německa a dokonce i Slovenska. Snažili jsme se nastavit ceny na barech ke spokojenosti obou stran a zajistit informace k ubytování v sousedním kempu. Kapacita parkoviště byla využita a nezaznamenali jsme žádné dopravní přestupky či nešťastné události.

Závěrem bychom vám všem znovu velmi rádi poděkovali za vaši podporu a účast. Díky vám se stal letošní ročník úspěšný i finančně a právě vy jste hlavními strůjci kvalitnějšího ročníku 2007.

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016