CLANEK

 

Kryštof tentokrát v remixových úpravách

Před rokem vydala skupina Kryštof pátou řadovku Jeviště. Album ji mimo jiné přineslo nominaci na Anděla v kategorii Skupina roku, nyní deska vychází v rozšířené reedici doplněna o bonusový disk s novou písničkou a řadou remixů...

 
Reedice nahrávky obsahuje novinkový singl Střepy, který vznikl pro účely seriálu Znamení koně. Skladba je ústřední písničkou pořadu, který bude mít na ČT premiéru již v únoru. V seriálu navíc zpěvák Richard Krajčo hraje jednu z hlavních rolí. Na bonusovém CD je kromě Střepů ještě patnáct povedených remixů skladeb z alba Jeviště.

Postarali se o ně populární i méně známí interpreti z Čech a Slovenska. V nové verzi písně DigiHrách si s Kryštof zahrál a zazpíval Xindl X, stejnou písničku předělal Kato z Prago Union. Po svém se k nahrávkám postavili liberečtí BPM a slovenský hiphopový mág Vec, elektronický talent Kubatko nebo producent Boris Carloff.
Zároveň připomínáme neobvyklé turné KRYŠTOFF / ON, které skupinu zavede do multikin Cinestar. Originální program propojuje živé hraní pod plátnem se sběrným dokumentem na plátně. V jeho rámci už bylo prodáno na deset tisíc vstupenek a zájem je stále značný. Kryštof tak v jednotlivých městech přidávají další a další vystoupení. Více informací najdete na webovkách kapely...

Kompletní seznam skladeb na bonusovém CD Jeviště:

Střepy, Velký princ (Jakko's Edit), cyRáno (Veneer Remix), DigiHrách (Kryštof + Xindl X), DuDuDoff (Amiga Remix), Jeviště (Vecov Kremix), OstravSKA balada (Hraczki Jazz Reworked), Molotov (DJ Tranzy Remix), Malý princ (Robert Burian Remix Edit), Stísněná (Monoriderz), Bůhvíkam (MM Remix), Ukolébavka (Kubatko Remix), Digitální děti (Kato Remix), Sedmilhář (BPM Remix), Malý Princ (Pavel Bidlo Remix), Molotov (Partizan Mix).
Krystof
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016