CLANEK

 

SHato & Paul Rockseek vydali remixy Wonderfooled

Po úspěšném vydání singlu Wonderfooled (#05 v prodejnosti Beatport Trance) právě vychází na labelu Tool Records Wonderfooled [The Remixes] s remixy od velikánů světové scény. O první se postaral izraelský mág Maor Levi prezentující svou produkci na prestižním labelu Anjunabeats, druhý remix má na svědomí stálice německéhu Euphonicu – Cressida a sérii remixů uzavřel populární "nováček" ze Spinnin Records – Radion 6.

 

EP momentálně obsazuje #11 (Maor Levi Remix) a #46 (Radion 6 Remix) v prodejnosti Beatport Trance Top 100. O support se již postarali např. Above & Beyond v TATW #388, Lange, Menno De Jong, Solarstone, Pedro del Mar, Manuel le Saux a mnoho dalších. K zakoupení exkluzivně na portálu Beatport.

SHato & Paul Rockseek - Wonderfooled [The Remixes] by SHatoandPaulRockseek

SHato & Paul Rockseek rovněž zveřejnili exkluzivní bootleg singlu "Colorblind" kapely Counting Crows. Tento singl je součástí soundtracku filmu "Velmi nebezpečné známosti", ze kterého sestříhal a upravil videoklip k bootlegu Holanďan známý pod jménem "TranceOnJeroen". Bootleg s klipem si již můžete pustit na portálu YouTube:

Pro více informací sledujte:

http://www.shatoandpaulrockseek.com

http://www.facebook.com/shatoandpaulrockseek

http://www.youtube.com/shatoandpaulrockseek

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016