CLANEK

 

Ostravák Andels vydává EP s názvem Boreás!

21. října 2012 se na elektronické scéně objevila kompilace skladeb producenta z Ostravy, který si říká Andels. Je to poprvé, kdy se tento umělec vydává cestou nezávislosti a tak opět poskytuje svou hudbu ke stažení prostřednictvím serveru Bandcamp. Svou volbou můžete buď autora peněžně podpořit, nebo si beztrestně malé album stáhnout...

 

Boreás je název boha severního větru a jelikož se autor nebrání určité posedlosti severními zeměmi, což ostatně prozrazuje i jeho poslední release "Monster Fra Norge" na labelu Russian Techno, kde svým minimal technem atmosféricky odvyprávěl pohádku severu v norském jazyce, tak jeho nové malé album se naopak točí kolem jeho letního výletu na Aljašku.

Oficiální vyjádření autora k Boreás: "Arrival In Alaska zachycuje pocity při příletu na Aljašku. Because Being A Hipster Is Too Mainstream zesměšňuje veškerý humbuk kolem problematiky samotných hipsterů a vysmívá se všem haterům. Phobia je z období zimy a snaží se přiblížit depresivní stavy lidí. Patriot je jasný - Bo Ostrava! Introvert je jeden ze zajímavých projektů z roku 2011. Je to vlastně boj introverta s extrovertem. Introvert je ztvárněn klidnými nízkými polohami a vše ostatní ve skladbě je v podstatě osoba extroverta, který introverta bombarduje svou pozitivní energií. Skladbu Sun mám velice rád pro její atmosféru, kterou jsem byl schopen stvořit za jediné odpoledne. Nápad se objevil zčista jasna a dokonale vyobrazuje scénu jednoho deštivého odpoledne, kdy se najednou zjeví slunce zpoza mraků a všichni vyjdou ven ze svých domů, bytů a obydlí a jdou si užívat zbytek odpoledne. Jednoduché, ale přitom tak silné."

Informace o autorovi naleznete na oficiálním profilu portálu SoundCloud.

Buy or Download link zde.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016