CLANEK

 

Domácí značka Phunk Jamz Recordings se orientuje na klasickou house music!

Phunk Jamz Recordings je nové hudební vydavatelství s českým majitelem, které se jako jediné v České republice zaměřuje na klasickou house music. Dlouhou dobu chyběl v Česku label, který by vydával nekomerční house music. Ze skromného množství domácích labelů vybočuje také tím, že pravidelně vydává releasy zahraničních producentů a za poslední půlrok má v prodejnosti solidně nakročeno. Díky unikátnímu zvuku se releasy pravidelně objevují v TOP downloads nejrůznějších serverů po celém světě a čím dál více se dostává do podvědomí DJs z celého světa.

 

Seznamte se: Phunk Jamz Recordings

Label byl založen v červnu letošního roku a za tu dobu má na svém kontě již 19 vydaných singlů. Zaměřuje se především na klasickou a výrazně energickou house music, funky house a disco, což z tohoto labelu dělá unikát na české scéně. Během posledních měsíců přispěli na label producenti z USA, Německa nebo Maďarska a na zimu připravuje Phunk Jamz Recordings vyloženě lahůdku pro všechny milovníky chicago house music. Již za pár týdnů se na labelu objeví jméno producenta z Chicaga, který vydává muziku přes 15 let, má za sebou stovky releasů jak v digitální podobě, tak na vinylu. Tento malý mezník v historii české house music, kdy domácí label vydává jméno takového formátu, zajisté potěší všechny vyznavače nefalšovaného undergroundu.

Jedním z posledních releasů labelu Phunk Jamz Recordings je track východočeského producenta Tzésara – Always On My Mind. Singl zvukově balancuje na pomezí french house a disco house music a je k dostání od tohoto týdne na všech kontinentech a všech významných MP3 serverech, aplikace pro mobilní telefony nevyjímaje. Uvedený release vyšel 5.11. 2012.

Všechny vydané singly labelu Phunk Jamz Recordings zakoupíte na Beatportu.

Phunk Jamz na Junodownload.

Ukázky všech singlů naleznete také na oficiálním kanálu Phunk Jamz Recordings na YouTube, jehož sledovanost se blíží 500.000.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016