CLANEK

 

Brazil Runner´s Flashback: Decadance - Night Of Heroes

2. února 2013 se ve Veletržním paláci uskutečnila akce s názvem Night Of Heroes. Line-up jistě nenechal nikoho chladným, jména jako Armand van Helden, Mauro Picotto, Antoine Clamaran nebo Sander Kleinenberg již dlouho dopředu avizovala velký mejdan. Tisíce tancechtivých vyvoněných tanečnic a tanečníků se dostavily do holešovického paláce a ti si párty užili do poslední minuty. Jak jsem tímto mejdanem prošel já, vám nyní nad pár fotkami popíši...

 

S promotérem akce, Zdeňkem Masopustem, jsme byli v kontaktu již týdny před samotnou událostí... Účinkující jsme si rozdělili s Bon Finixem tak, že já se budu starat o Armanda a Maura, on o ten zbytek hrdinů. Generálka ve čtvrtek před akcí proběhla hladce, veškeré detaily jsme několikrát prodiskutovali. Já tentokrát výjimečně nebudu vůbec řídit, k ruce jsme dostali řidiče Matěje, se kterým se budeme koordinovat po telefonu. Jelikož Andreas aka Bon Finix v pátek před akcí hrál v Brně a já jsem kluk z Moravy, tedy s dobrým srdcem, nabídl jsem mu, že s řidičem všechny dnešní hrdiny na letišti vyzvednu a on si může do večera pospat...

Night Of Heroes

Jako první hvězda přilétá polský Angelo Mike. Tento bývalý polský olympijský reprezentant v kanoistice přijel do Prahy velmi informován. Sám si zjistil, že přes řeku z Hiltonu, kde je ubytován, je umělý kanál a obchod pro canoeing, kam hned po ubytování vyrazil. Fakt super týpek, padli jsme si do noty!

Night Of Heroes

V Hiltonu asistuji při ubytování a po vysvětlení Jaroslavovi aka Angelo Mikeovi kudy k umělému kanálu, nasedám do limuzíny a vyrážíme opět na letiště pro hvězdu největší. Na Armanda nevytahuji ani ceduli se jménem - tím, že ho hned poznám, jsem si na 100% jistý. Přece jenom jeho tracky jsou jedny z prvních z taneční scény, se kterými jsem přišel v devadesátých letech do kontaktu. Hned po příletu mi volá a domlouváme si sraz. Za chvilinku už mi pózuje ve foyer terminálu...

Night Of Heroes

Armand letí s přestupem v Pařiži přímo z New Yorku, není tedy divu, že je KO. Je velmi přátelský, i když dost unavený. Vezeme jej opět přímo na hotel a pak hned opět další letiště a s ním pan Antoine Clamaran z Paříže. Cesta na hotel.

Night Of Heroes

Nyní máme pár hodin čas, řidič Matěj si jede do KFC pro křidýlka a společně zevlujeme. Kolem 18:00 se vracíme na Ruzyň a vyhlížíme posledního hrdinu, Mauro Picotta. Ten se za chvíli objevuje a my jsme kompletní, Sander Kleinenberg přiletěl s přítelkyní o den dříve a spí na jiném hotelu.

Night Of Heroes

Opět asistence na recepci v hotelu Hilton.

Night Of Heroes

Jelikož všichni účinkující preferují večeři o samotě v hotelové restauraci, jedeme se domů převlíknout a připravit se na mejdan. Když přijíždím kolem 21. hodiny do holešovické haly, párty už se pěkně rozjíždí. V produkci potkávám Angelo Mika a Jirku Pokorného.

Night Of Heroes

V mezičase jedeme na hotel pro Antoina Clamarana, který zrovna přichází k recepci...

Night Of Heroes

Přivádím ho do artist backstage a předávam Bon Finixovi. Zde opět Jirka Pokorný s Loutkou.

Night Of Heroes

Jedna ne příliš povedená momentka s Armandem pro další pokolení. :)

Night Of Heroes

Jdu se mrknout na stage, zde zrovna Antoine Clamaran.

Night Of Heroes

Potkávám zde Honzu Dekora z After TV, jako vždy v super náladě.

Night Of Heroes

Antoine dohrává a přivádím Armanda na stage. Se stage managerem kontrolují veškeré detaily před začátkem vystoupení.

Night Of Heroes

Armand se ujímá opratí a já mám čas na další drinky s příjemnou společností.

Night Of Heroes

S Angelo Mikem vyrážíme na obhlídku terénu. Po několika málo okamžicích potkáváme společného kamaráda, DJe Iana Blonda z Ostravy, majitele klubu Klid. Kluci se dlouho neviděli, tak si mají co říct.

Night Of Heroes

Nechávám je tedy na chvíli spolu, volám řidiče Matěje a společně vyrážíme pro Sandera Kleinenberga. Ten už nás čeká před hotelem.

Night Of Heroes

Naskakuje do auta a společně ještě jedeme do Hiltonu pro Mauro Picotta. Takhle si zvenku kluci fotí Veletržní palác.

Night Of Heroes

Armand už má po svém gigu a čeká na odvoz na hotel. Pár fotek s fanoušky a vzadu se objímáme a loučíme.

Night Of Heroes

Mauro má dnes ale super náladu, společně dáváme pár panáků a ukazuji mu celou akci, procházíme mezi tanečníky, ti jej poznávají a fotí se s ním.

Night Of Heroes

Za chvíli přivádím Maura na stage a chystá si své vystoupení.

Night Of Heroes

Podle mne to nejlepší z dnešní noci. Díky Mauro!

Night Of Heroes

Párty končí a začíná se uklízet. Ještě se s kluky nějak zakecáváme, takhle kolem 11:00 dopoledne snídáme. :)

Night Of Heroes

Super akce, super lidi, brzy nashledanou!

Brazil Runner

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016