CLANEK

 

Narcotic Fields chystají sérii EPček

Jedna z nejtemnějších českých kapel, zástupci elektronické hudby - Narcotic Fields, kterou čeští posluchači přirovnávají k Massive Attack, se po čtyřech letech, kdy vydala dobře přijaté debutové album "Erase", vrací s novými tracky. A jde na to netradičně - nečekejte velkou desku, ale sérii po sobě jdoucích EP.

 

V pondělí 11. listopadu 2013 vyšla na jejich vlastním novém labelu Semetrika Records první z nich "Disorder (part. 1)". Obsahuje tři zbrusu nové tracky - "Hive", "Say It Again", "Lack Of You", v nichž Narcotic Fields ukážou nový směr své aktualní tvorby. K dispozici je zde.

Na prvním EP spolupracovali dvě zajímavé postavy české klubové scény - zvukový inženýr Boris Carloff, který minulý rok za své sólové album "The Escapist" posbíral několik prestižních hudebních cen. A tím druhým je další zvukový mág, experimentátor a především vynikající bubeník Thom Herian.

Další "malá" deska bude venku v březnu příštího roku. Obě EP si pak mohou zájemci stáhnout nejen na distribučním kanále Bandcamp, ale také netradiční cestou, a to v mrtvých schránkách - dead drops, které budou umístěné v Praze, Brně, Olomouci, Hradci Králové a dalších městech.

Narcotic Fields

Velká deska nakonec ale vyjde, je v plánu na podzim 2014. Bude to dvojalbum, druhá deska bude plná remixů, a to od známých českých DJs a producentů. Kapela Narcotic Fields chce objevovat a spolupracovat i s méně známými umělci. V průběhu příštího roku kapela spustí soutěže o nejlepší remixy, ty nejlepší se pak objeví právě na remixové části velké desky "Disorder".

Svou šanci budou mít i další mladí a talentovaní umělci. Ke spolupráci se mohou hlásit filmaři, kteří by rádi pracovali na videoklipech, projekcích, světelní čarodějové, grafici. Hudba Narcotic Fields by se do budoucna mohla objevit i jako doprovod k instalacím performerů. Výzva pro umělce! :)

Více informací najdete na:

www.narcoticfields.cz
www.facebook.com/narcoticfields
www.bandzone.cz/narcoticfields

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016