CLANEK

 

Představujeme domácí labely: Ex-tract Records

Ex-tract Records byl založen v roce 2013 a je jediným dark techno labelem v České republice. Hlavním cílem labelu je šířit tento žánr do podvědomí lidí prostřednictvím vydávání hudby, ale také pomocí pravidelných podcastů...

 

Zakladateli labelu jsou Martin Palo a Erik Šimerle (Matt Ess & Erik S), kteří vedle práce s chodem labelu, stíhají i vlastní produkci. V žánru dark techna můžete od nich nalézt na internetových obchodech mnoho tracků i remixů. Od svého založení má label na kontě skoro 30 vydaných EP a vedle zakladatelů se na labelu vystřídaly desítky známých českých i zahraničních producentů, např. Makarov, Steen, Destroyer, Elektrabel, Silvano Scarpeta, Joseph Dalik, Vegim a další.

Ex-Tract

Label je ale otevřen i mladým a začínajícím producentům, kteří to myslí s muzikou vážně. Takže pokud máte doma v šuplíku svoji tvorbu, kterou byste rádi ukázali světu, neváhejte a zasílejte svá dema. Label se snaží odpovídat na veškerá zaslaná proma, která jim od producentů přicházejí a také rád ocení zaslané sety. Ty nejlepší pak sami majitelé vysílají každé pondělí v pravidelném pořadu "X-tract Podcast Night" na celosvětovém radiu DI.FM. Label se stále rozrůstá a získává nové členy pod svá křídla a nám nezbývá, než popřát ještě více vydaných tracků a co největší feedback i zpoza hranic naší země.  

http://ex-tr.com/
https://www.facebook.com/extractrec
https://www.mixcloud.com/Extractrecords/
https://soundcloud.com/ex-tract-records
https://pro.beatport.com/label/ex-tract-records/31361
http://www.di.fm/shows/xtract-podcast-night

Da Moon

foto: archiv

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016