CLANEK

 

Free Tunes 02

Po týdnu jsem pro vás vybral dalších pět zajímavých skladeb, které jsou volně ke stažení. Podíváme se na skladby jak nové, tak i starší, které byste rozhodně neměli přehlédnout...

 

Jako první jsem vybral skladbu "Winter". Na svědomí ji má producent z Melbourne, který si říká North Elements. Indie elektronická skladba "Winter" nabízí příjemnou, pohodovou atmosféru a skvěle se hodí na večerní relax. Dočkáte se i vynikajících vokálů, o které se postaral AAA+, a právě tyto vokály dodávají skladbě procítěnost a jedinečnost. Pokud hledáte něco na klidný poslech, je tato skladba to pravé. 



Dále tu máme půl roku starou, poněkud rychlejší a tanečnější, skladbu od producenta z Leedsu. Není jím nikdo jiný než house producent Hot Since 82 se skladbou "Voices". Těšit se můžete na opravdu skvělou letní atmosféru, hutnou basovou linku a nasamplované vokály. Tato skladba je povinnost pro všechny fanoušky house music.



Další "freečko" je od producentky, která vystupuje pod jménem Nora En Pure. Skladba "Turn It Around" nabízí příjemný deep house zvuk, vokálové samply, skvělý klavír a spoustu dalších nasamplovaných hudebních nástrojů. Tento track je již skoro rok starý, ale rozhodně by neměl nikomu uniknout.



Jako čtvrtý track tu máme remix skladby od SecondCity & Tyler Rowe s názvem "I Enter". O remix se postaral producent We Are Nuts!, a servíruje nám opravdu povedený "bassline sound", který vás v kombinaci s hutným beatem zaručeně nenechá v klidu. 



A na závěr si dáme nové "freečko", jímž je remix skladby "Shadows", kterou v originále vyprodukoval Valentino Guerriero. O remix se postaral Ercos Blanka, zdarma tedy dostaneme pohodový deep house track, který uchvátí klidnou atmosférou, samply a vynikajícím aranžmá. Do rukou se nám v tomto případě dostává opravdu nadčasová skladba, nesoucí v sobě nádech určité tajemnosti. 



Všechny tyto skladby jsou zdarma dostupné na portálu SoundCloud, kde stačí kliknout na možnost "download". Aby se některé skladby daly zdarma stáhnout, musíte nejprve podpořit daného producenta tím, že na jeho profilu kliknete na možnost "follow", čímž dále budete moci stahovat všechny producentovy tracky, dostupné zdarma ke stažení.

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016