CLANEK

 

Free Tunes 04

Pátek se s pátkem sešel a to znamená, že je čas na další díl Free Tunes. Opět se můžete těšit na pětici nových i starších skladeb, které jsou zcela zdarma ke stažení, a které by určitě neměly uniknout vaší pozornosti.

 

Jako první tu máme čerstvou deep house věc od dvojice James Oklander & Stephen Murphy. Skladba se jmenuje "Cruel Night" a přináší kvalitní deep house sound okořeněný příjemným vokálem a basou. 



Druhá skladba, kterou si dnes představíme, se jmenuje "Make It Work" a ukuchtil ji producent, který si říká Cellardore. Zde na nás čeká pohodový "breakový beat" a na poslech velmi příjemné, atmosférické melodie.



Třetí věc je od holandského producenta jménem Orangekid. Track s názvem "East London" skvěle vystihuje atmosféru londýnských klubů a posluchače zcela pohltí vynikající basovou linkou se skvělým garage soundem.



Další skladbu přináší berlínská producentka, která si říká Jamaica Suk. Track s názvem "Dazed", nesoucí se na techno vlně, nabízí opravdu zajímavou hru s všemožnými zvuky, což této skladbě dodává určitou tajemnost a jedinečnou atmosféru.



Na závěr tu máme vyletněnou deep house skladbu s názvem "Never Fall", kterou připravil Cristian Daniel společně s Mary Dee. Ovšem zde máme její povedený remix od MBP. Tento track potěší skvělou atmosférou a opravdu povedenými vokály!



Pro stažení jednotlivých skladeb stačí kliknout na tlačítko "free download" a následovat další pokyny.

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016