CLANEK

 

Free Tunes 05

Další pracovní týden utekl jako voda, takže je čas dát si čerstvou porci starších i novějších skladeb, které jsou dostupné volně ke stažení.

 

Jako první si dáme úplnou novinku v podobě remixu Palastic Feat. Josh R. - "Worlds Collide", o který se postaral Mystific. Jedná se o pohodový drum´n´bass track s příjemnou atmosférou.



Dále jsem pro vás vybral house remix skladby "Lift Me Up" od Mree. Ukuchtil ho Flyboy a nabízí nám tak pohodový, melodický deep house sound, který v tomto zimním období posluchače zahřeje vyletněným feelingem.



Jako třetí tu máme track od tuzemské dvojice Honey T & SBSTRD s názvem "IDKFA", ovšem v remixu, který přichystal Bowsar. Zde dostáváme našláplý "neurofunk vajb" se skvělou basou.



Čtvrté "freečko" je od anglického producenta, který si říká Hostage, a jedná se o deep house skladbu, nesoucí v sobě současný UK sound a výbornou atmosféru.



A na závěr si dáme remix skladby "Mad World", který připravili Mike Wit a PMP. Zde dostaneme vyklidněný deep house, nesoucí v sobě příjemné melodie, což se dokonale hodí pro večerní relax.



Všechny skladby můžete zdarma stáhnout na portálu SoundCloud. Stačí kliknout na tlačítko "free download" a buďto následovat další pokyny, nebo hned stahovat.

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016