CLANEK

 

Free Tunes 08

Vánoce jsou v plném proudu, tak proč si nedat další díl Free Tunes? Jelikož se o Vánocích s free skladbami roztrhl pytel, vybral jsem pro vás hned dvojnásobnou porci tracků, které si můžete stáhnout úplně zadarmo.

 

Jako první tu máme našláplou "jump up pecku" v podání Dub Elements a jejich verzi skladby "Parliament Funk" od Knife Party. 



Dále je tady Tapesh se svojí příjemnou "housovkou" "Broke Wax", nabízející klidnou atmosféru se zajímavou basovou linkou.



Jako třetí si dáme vyklidněný český drum´n´bass remix skladby "Breathless", kterým nás obdaroval Sayko. Nechybí krásné melodie a dech beroucí atmosféra.



I Godd4rd obdaroval zajímavým house "freečkem". Skladba "Riddled" nabízí hutné basy a londýnský klubový "vajb".



Za číslem pět se skrývá poněkud tvrdší drum´n´bass "freečko", které uvařil Sixfour. Skladba "A Mad World" překvapí především svou temnou atmosférou.



Deekline si na nás připravil také jedno zajímavé breakbeatové "freečko". Skladba "Snowman" uchvátí hlavně svou zabublanou basovou linkou a skvělou zimní atmosférou.



Lopez nám posílá vzkaz, že rozhodně není mrtvý, ve skladbě "Iam Not Dead". Zajímavá house věc potěší především svou velmi povedenou basou.



Duo Technimatic nás obdarovalo úchvatnou skladbou "Music Is Familiar", ve které nechybí procítěné melodie a krásné vokály.



Jako předposlední je tady Fake Forward se skladbou "What I Am", ve které se dočkáme hutných basů, zajímavé melodie a také krásných vokálů, o které se postarala Erika.



A na závěr je tady Matt Minimal se svou techno skladbou "Turnover". Zde samozřejmě nechybí temné melodie a tajemná atmosféra s příměsí minimalu.



A jako takový bonus jsem pro vás vybral skladbu "Boy You Know What's Up", kterou připravila vokalistka Rachel K Collier. Pohodlně se tedy usaďte a vychutnejte si krásné vokály s klidnými melodiemi, jaké tato skladba přináší.



Tolik k vánočním Free Tunes... Doufám, že si z těchto jedenácti skladeb vyberete tu svou. Všechny skladby jsou samozřejmě zdarma ke stažení na portálu SoundCloud.

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016