CLANEK

 

K.Sandra představila nový track

Česká techno DJka K.Sandra nám své produkční kvality představila už vloni na podzim, kdy vydala debutový release "System". V úterý ovšem do světa vypustila ukázku svého zbrusu nového hudebního počinu, skladbu "Through My Veins", která vyjde 15. února na značce Naughty Pills Records.

 

Po vydání debutu "System", ze kterého se dvě skladby umístily v žebříčku Beatport Top 100 na třiačtyřicátém a šestnáctém místě, nám česká techno DJka K.Sandra v úterý odhalila svůj další připravovaný hudební počin. Skladba s názvem "Through My Veins" nás zavede do temných poloh techno hudby, a díky hutnější basové lince a tvrdšímu beatu tak nabídne opravdu hluboký hudební zážitek. Nechybí ani skvělý groove, který spolu s temnou atmosférou a tajemnými melodiemi navozuje, řekl bych, až industriální feeling. Nejvíce si tuto skladbu podle mě vychutnáte někde v klubu na pořádném zvuku, na kterém vyniknou všechny hlavní přednosti této novinky. K.Sandra tak svou první skladbou roku 2016 nasazuje laťku skutečně vysoko...

K.Sandra

Novinka "Through My Veins" vyjde 15. února v rámci kompilace "Beats Inside vol. 05" na maďarském labelu Naughty Pills Records, dostupná bude v digitální podobě. Skladbu "Through My Veins" si můžete poslechnout na portálu SoundCloud.



Líbí se Vám tato novinka? Napište nám do komentářů.

Pro více informací také sledujte:

https://www.facebook.com/djksandra/?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/nprecords.hun/timeline
https://soundcloud.com/djksandra
https://www.mixcloud.com/djksandra/

stanjah

foto: archiv

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016