CLANEK

 

Na labelu Set About vyšel druhý díl kompilace WE

Koncem ledna letošního roku jsme psali o zajímavé kompilaci "WE001", která vyšla na labelu Set About. Ta přinesla několik svěžích skladeb od poměrně známých producentů, orientujících se především na žánry techno a tech house. Nyní je na čase si něco říct o jejím pokračování, které vyšlo v magickém datu 29. února, nese název "WE002" a opět se zaměřuje především na techno a tech house.

 

Druhý díl kompilace "WE" přináší šestici čerstvých techno a tech house skladeb. Všichni nadšenci do těchto žánrů zde budou, jak se říká, v sedmém nebi. Každá ze skladeb nabídne poněkud odlišné polohy výše zmíněných žánrů, houpavými skladbami počínaje a hutnými párty rytmy konče. Co se interpretů týče, najdeme zde jména, která jsou fanouškům elektronické scény jistě dobře známá. Acumen, Supernova, ShoSho, Metodi Hristov, Gallya a DJ Lion, ti všichni odvedli vynikající práci, a servírují nám tak vskutku pořádnou porci kvalitní taneční muziky. 

Hudební ukázky si můžete poslechnout na portálu SoundCloud. 



Kompilace "WE002" vyšla 29. února v digitální podobě na labelu Set About. Zakoupit si ji můžete na všech oblíbených hudebních portálech, například na Beatportu.

Sledujte také:

https://www.facebook.com/SetAboutMusic/?fref=ts
https://soundcloud.com/set_about_music

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016