CLANEK

 

Drumy i Nedrumy crew přináší nové promo mixy

Pražskou DJskou crew s názvem Drumy i Nedrumy můžete už nějaký ten pátek pravidelně potkávat v pražských klubech, jako jsou například Le Mirage na I.P. Pavlova, smíchovské Punto, nebo dejvická Klubovna. Čas od času se také zástupci této partičky vydávají roztočit gramofonové desky i mimo naše hlavní město, jako tomu bylo nedávno v Karlových Varech. Původně trojčlenná crew ve složení Honey T, Stuart a Stanjah se v loňském roce rozrostla o dalšího člena, kterým se stal Zeal, jehož ale bude většina z vás znát spíše pod pseudonymy DoZiKuR nebo Dreamworkers. A jak je tomu u této partičky zvykem, tak s přicházejícím létem nastal čas vypustit do světa také nové promo mixy, které jasně definují žánrově nevyhraněnou selekci všech zástupců crew Drumy i Nedrumy.

 

Jako první si svůj "promáč" pro rok 2018 připravil Stanjah. Ten se sice stále více věnuje rovným beatům house music, nyní ale vsadil na roky prověřený recept, a ukuchtil čistě zlomený set ve stylu líbivých a zamilovaných melodií soulful drumandbassu a liquid funku. Takže se pohodlně usaďte a nechejte si od Stanjaha odvyprávět romantický příběh, jemuž nechybí letní nádech a procítěné atmosféry s jistou dávkou melancholie.



DoZiKuR se oproti tomu za mixem potkal s Dreamworkers, a umíchal nefalšovaný "Drumy i Nedrumy mix", v jehož první části vsadil na vyletněné "vibes" house music, jež dokonale odráží atmosféru posledních dní. Ve druhé části pak nastává přesun z beach party rovnou na taneční parket, kde už DoZiKuRa za mixem střídá projekt Dreamworkers se svými zlomenými beaty. Klidné atmosféry, letní feeling a vytříbená selekce, přesně to a ještě mnohem víc najdete v novém setu od Zeala!



Stuart protentokrát nasadil klidnější tempo. Jeho narovinu zlomený set vám odvypráví hudební příběh plný tajemných melodií, temných nálad a srdceryvných atmosfér. Rázem se přeneseme zpět do zimních měsíců, kdy jsme všichni byli schovaní ve svých ulitách někde v klubu, abychom se s příchodem jara všichni probudili zpět k životu. A právě tento přerod v sobě odráží Stuartův nový set.



Honey T pak tradičně přináší energický set plný slunce, doslova nabádající k plážovým hrátkám. Nechejte se unést na vlnách stylů future house, UK garage a dalších nepojmenovatelných stylů, díky kterým naplno okusíte pravé a nefalšované ležérní plážové atmo. Zde není potřeba nic moc dodávat, je to něžné, je to krásné, a je to zkrátka a jednoduše hodně cheezy!



Pokud se vám sety od zástupců Drumy i Nedrumy crew líbí, není nic jednoduššího, než tuto crew začít sledovat na facebooku, kde pravidelně najdete zásobu kvalitní a netradiční hudby a také odkazy, kde můžete vidět a slyšet zástupce této crew naživo.

Drumy i Nedrumy FB Fanpage

Stanjah FB Fanpage

DoZiKuR x Dreamworkers

Stuart FB Fanpage

Honey T FB Fanpage

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016