CLANEK

 

DupleX se umístil v anketě DJ Mag Top 100 Clubs

Legendární pražský klub DupleX, The Rooftop Venue právě zabodoval v prestižní anketě DJ Mag Top 100 Clubs! Skončil v ní na 62. příčce a stalo se tak poprvé od roku 2014, kdy se český klub umístil v tomto světovém žebříčku...

 

DupleX, který je již 22 let stálicí na poli české taneční scény, nás především posledních několik let pravidelně zásobuje tím nejlepším, co přináší světová elektronická hudba. V rámci rezidentní akce DupleX Presents zde každý měsíc vystupuje minimálně jedna DJská superstar, kterou doplňuje neméně nabitý DJský program ve zbytku měsíce.

DupleX

V rámci oslav umístění v anketě DJ Mag Top 100 Clubs si pro vás v červenci DupleX připravil nejnabitější program v historii klubu! Zároveň se také můžete těšit na nově zrekonstruovaný a rozšířený dance floor v prostorách 6. patra, který hostům nabídne kapacitu až 1.000 lidí, které odbaví dva nově vybudované bary. Atmosféru doladí i nová DJ stage s LED stropem, nejnovějším světelným parkem a ozvučením od vyhlášené značky Funktion One.

DupleX

V pátek 15. července vystoupí v DupleXu #11 DJ z ankety DJ Mag Top 100 DJs KSHMR, který již zde předvedl své schopnosti v říjnu roku 2019. Týden nato ho bude následovat britská house legenda Simon Marlin alias The Shapeshifters, který zahraje v pátek 22. července. Doslova třešničkou na dortu bude velkolepá show, kdy 29. července zahraje #10 DJ z ankety DJ Mag Top 100 DJs, Steve Aoki!

DupleX

Vstupenky na všechny zmíněné akce zakoupíte online na stránkách www.duplex.cz/tickets/ nebo za nejlevnější předprodejové ceny v prostorách DupleX Pop Up Baru – Na Příkopě 3, Praha 1.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016