REPORT

 

Report z akce Nora En Pure presents Purified od čéši

Krásné a opravdu velmi horké léto nás nyní provází, drazí klubeři, a s ním i mnoho zajímavých eventů jak u nás, tak v zahraničí... Tuto neděli, v další horký a krásný den, si pro nás známá agentura Delite agency připravila vystoupení oblíbené, roztomilé a velmi úspěšné DJane Nora En Pure. Mladičkou slečnu s jihoafrickými kořeny dovezla do Prahy již po několikáté, nyní do příjemného prostředí vodní a světelné Křižíkovy fontány. Nora zde prezentovala svůj label Purified se svými hosty a celá akce se nesla v naprosto libozvučných a velmi tanečních tónech, které již od odpoledních hodin roztancovávaly značné množství lidí.

 

Pro mě byl prvním vystupujícím, druhý na "timetable", DJ Paradoks. Určitým paradoxem bylo, že jsem vlastně krom hlavní hvězdy neznal žádného z jejích hostů, a o to víc člověk vlastně může získat. Bez velkých očekávání totiž nenastávají žádná zklamání. O to víc jsem byl nadšený, jak krásně a úžasně se hosté ujali svých rolí na nádherně nazdobené stage. DJ Paradoks vybíral velmi dobré tracky, často hrané i samotnou Norou, ale pro začátek pozdního odpoledne v opravdu příjemném a svižném tempu.

Nora En Pure

Před úmorným sluncem nás chránily nejen přístupné ochozy, kde lidé mohli tančit a poslouchat na dobrém zvuku tyto sety, ale v povzdálí se mohli i schladit pod připravenou mlhou vodní páry. Dlouze diskutované obavy z toho, jaký bude servis na této párty, se rozplynuly v mžiku oka jak ona zmiňovaná pára vodních sprch. Stánky makaly svižně, barmanky s úsměvem, a všechno pití bylo servírováno až do pozdního večera vždy tak, jak mělo. Hezky vychlazené a rychle... Snad se škarohlídům také objevil úsměv na tváři a pořadateli pošlou nějakou tu zprávu s malým poděkováním za povedenou práci.

Nora En Pure

Dalším na řadě byl Mees Salomé a opět se pokračovalo v taneční zábavě, aniž bychom museli nějak řešit líbivost vystoupení. Ochozy již byly zcela zaplněny, lidé si spokojeně pobrukovali některé melodie a tančili, jak se na nedělní pártybohoslužbu patřilo. Všichni se evidentně cítili příjemně a bylo to vidět a slyšet na atmosféře, která po celou dobu jak dole v kotli, tak všude kolem, gradovala!

Nora En Pure

Konečně nastala sedmá hodina večerní a objevila se ona. Ta maličká a mladičká Nora. Tolika lidmi zbožňována, tolika lidmi vyhledávána. Začala svým klasickým intrem a vlna euforie se zvedla z levelu Hodně na level Nejvíc! Lidi pískali, ruce měli nahoře, skákali a vnímali každičký tón celým svým tělem. Nora na lidi působí jako náboj vitality. Náboj dobré nálady a štěstí. Její vlastní tvorba i plno parádních remixů udělaly svorně z těch tří hodin setu úžasné tři hodiny zábavy a tance. Já si to užil neskutečně a to závěrečné hromadné přání k narozeninám? Husí kůže až na zadku, co vám budu povídat! <3

Nora En Pure

Děkuji agentuře Delite a všem, co se podíleli na tomhle eventu a díky i vám, lidem, co tančili a bavili se. Bez vás by to bylo poloviční...

 

cesa

foto: Pavel Král

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016