PARTYINFO

 

LIQUID FLIGHTS W/ ELECTROSOUL SYSTEM, CHANGING FACES, OTIK

Datum konání:
24.08.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
Live:
Main stage: Electrosoul System, Changing Faces + C:rcle, Ahz & Annita, Syky, Rudeboy, Theya, Fallen Gemini, Runky, Stanjah
Bass stage: Otik (7 Steps, Nous Disques), Hiddenboy, Feelin Acid live, CHPLN, Hardware, Theya (Liquid DnB Crew)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00
 
 
Srpnové Liquid Flights s hvězdnými hosty

Venku sice teploty stále stoupají vysoko nad bod mrazu a vybízejí tak k posezení někde venku u vody. To ale neznamená, že by se čas od času nenašla příležitost k návštěvě nějaké té zajímavé párty. Venkovní párty v tomto ohledu nyní převažují, ovšem pokud se řadíte mezi fanoušky atmosférických a melodických poloh drumandbassu, tak právě přichází čas sbalit deku a plavky, vyměnit je za taneční střevíčky, a od vody vyrazit směrem do pražských Holešovic, do známého klubu Cross. Právě v tomto industriálním designovém prostoru, kde se dá přijemně skloubit odpolední venkovní posezení u vychlazeného drinku s večerní párty, si známá pražská Liquid DnB Crew připravila svou tradiční klubovou noc s názvem Liquid Flights. A jak je tomu již léta zvykem, tak se opět můžete těšit na dvě stage, zahraniční headlinery a velkou porci kvalitní muziky.

 

Hlavní stage bude patřit především milovníkům atmosférických zvuků a zasněných melodií drumandbassového liquid funku, deepu a soulful záležitostí. "Liquidní krů" vsadila na divokou kartu a pozvala jednoho z vůbec nejpovolanějších zástupců z velké rodiny ruských drumandbassových producentů, zaměřujících se na výše zmíněné subžánry drumandbass music. Řeč není o nikom jiném, než o slavném projektu Electrosoul System, kterého můžete znát díky atmosférou nabitých tracků, jež vydává na své značce Kos.Mos. Music. Pod pseudonymem Electrosoul System se skrývá moskevský producent Andrey Burtaev, který se poprvé na drumandbassové scéně objevil v roce 2001, kdy vydává své první skladby, které se následně roku 2003 objevují na známé značce Good Looking, domovském vydavatelství LTJ Bukema. Následovaly releasy na zvučných labelech jako například Fokuz Recordings, Spearhead, Hospital nebo Med School Music. Roku 2006 zakládá vlastní značku Kos.Mos. Music, kde vydává své specifické skladby plné příjemných melodií s prvky minimalu a dalších stylů. Jako další headliner se představí talentovaná slovenská producentka Changing Faces, která v současnosti patří mezi největší talenty na scéně. Changing Faces se totiž v relativně krátké době podařilo to, o čem sní mnozí z jejích producentských kolegů. Hraje po celém světě a releasy na značkách jako Fokuz Recordings, Liquicity, Med School Music a Hospital Records pak hovoří za vše! Ve společném setu navíc Changing Faces zahraje se svou kolegyní C:rcle, což slibuje ještě silnější hudební zážitek.




Samozřejmě nesmí chybět ani český support, o který se nyní postarají zástupci nejznámějších drumandbassových projektů u nás. NZP neboli Narovinu Zlomený Podcast, který můžete pravidelně už dlouhá léta vídat a slýchat na webu Techno.cz, zastoupí jeho moderátoská a promotérská dvojice Ahz & Annita, kteří si jistě připraví set plný nevšedních a zajímavých skladeb, přesně jak jsme zvyklí z jejich vysílání. Z Karlovarského kraje dorazí také zahrát dlouholetý DJ vyznávající analogový zvuk gramofonových desek, jehož sbírka vinylů obsahuje nejednu perlu drumandbass music. Říká si Syky a jeho strictly vinyl mix byste si rozhodně neměli nechat ujít! Dále se můžete těšit také na matadora českého drumandbassu, člena legendární české crew Shadowbox a moderátora stejnojmenného pořadu na vlnách Radia 1, Rudeboye. Samozřejmě také nebudou chybět zástupci Liquid DnB Crew! Tu jako hlavní promotér párty Liquid Flights zastoupí Theya a společnost jí u toho budou dělat pánové Fallen Gemini, Runky a Stanjah, od nichž můžete čekat sety plné liquidu, deepu a soulful záležitostí undergroundového i mainstreamovějšího ražení.




Spodní stage bude tradičně patřit bass music a UK soundu. Jak vypadá londýnský club life ve svém setu nastřelí producent jménem Otik vydávající své tracky pod záštitou labelů 7 Steps a Nous Disques. O support se dále postarají Hiddenboy, Feelin Acid v live setu, CHPLN, Hardware a Theya z pořadatelské Liquid DnB Crew.




Na výběr je toho skutečně hodně, neváhejte tedy a dorazte v pátek 24. srpna do pražského Crossu na párty, která si za dobu své existence získala srdce mnoha fanoušků, kteří se pravidelně vrací užít si párty se zajímavými headlinery, jež se v našich končinách zas tak často neobjevují, a neopakovatelnou atmosférou, kterou nyní umocní ještě skvělá vizuální podoba, o níž se postará projekt FotonX. Pro další informace sledujte oficiální FB event párty Liquid Flights a fanpage Liquid DnB Crew.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016