PARTYINFO

 

CHASE & STATUS, MC RAGE (UK) DJ SET

Datum konání:
09.11.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chase & Status (UK)
Live:
MC Rage (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 490,- Kč + poplatky
 
 
Chase & Status přivezou do Roxy nové album

Jeden z největších drum&bassových projektů historie Chase & Status se vrací ke svým kořenům. Do konce roku chystají vydání nového alba "RTRN II JUNGLE", které nahrávali na Jamajce s místními vokalisty a MCs a 9. listopadu nám ho přijedou představit do Roxy. Ch & S mají za sebou čtyři multižánrová alba, z nichž všechna měla nesporný vliv na světovou elektronickou scénu. DJ set doplní dvorní MC Rage. Předprodej začal 28. srpna v MY ROXY pro registrované s 10% slevou po dobu 24 hodin. Poté v běžných předprodejích.

 

Říká se jim králové drum&bassu, ale bylo by pošetilé je zbytečně uzavírat do jedné škatulky. Saul (Chase) a Milton (Status) se znají už od vysoké školy v Manchesteru, kde je v roce 2003 spojil zájem o elektroniku a její nespoutané hranice. Chase & Status se podařilo přenést kapelový sound do návykově taneční elektronické hudební směsi a získat si jak undergroundové publikum, tak dosáhnout na vysoké příčky v hitparádách, které v Británii znamenají vstup na velká pódia. Dopomohly k tomu i spolupráce s takovými jmény jako Plan B, Cee Lo Green nebo Example.

Chase & Status

Chase & Status jsou žijící legendou, která každým svým albem posouvá hranice elektroniky. Nezáleží, zda jde o singl nebo remix, drum&bass, grime, dubstep nebo bass music, vždy jde o inspirativní spojení, které následuje velká část hudební scény. Ať už live show, nebo DJ sety, přenášejí Ch & S svou energii i na dancefloory. DJ sety bohužel nehrávají společně, ale ať přijede Chase, nebo Status, jedno je jisté. 9. listopadu bude v Dlouhé ulici opět hodně horko!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016