PARTYINFO

 

RESIDENT NIGHT

Datum konání:
13.10.2018 - sobota
Místo konání:
Březnice - KD Březnice
DJs:
SNBM, Jaqullin, Roberto Chochola, Wasily
Popis:

vstup: 100,- Kč

 
 
Kačeři v sobotu otevřou sezonu našlapaným večerem

Kačeři otevírají novou sezonu a jak jinak než pompézně. V sobotu 13. října se otevřou brány kulturního domu v Březnici tradiční Resident Night. V letošním roce očekávejte nejnašláplejší line up, skvělou show, akční drinky a "snad" plný dům.

 

Letošní rok je sestava DJs opravdu vytříbená. Prvním z residentů je známá postava pražské scény DJ SNBM (aka Sunbeam). Fanoušci ho mohou znát jako residenta Retro Music Hall a každoročního vystupujícího nejen festivalu Mácháč, kde se letos představil na hlavním pódiu. Očekávejte našlapaný set plný té nejaktuálnější muziky. Ozdobou večera bude krásná DJka Jaqullin. Můžete ji znát ze všech velkých festivalů, ale i kvalitních techno večírků v klubech po celé republice. Nebyla by to Resident night bez svého residenta, DJe Roberto Chochola. Hraje na Kačerech od počátků vnitřních akcí, staví program Resident Night a je to velký bavič. DJ ze známých pražských klubů Duplex a Studio 54 předvede, co je to vysoká škola hudby. Celý večer rozjede místní oblíbenec DJ Wasily, který jistě přitáhne pozornost mnoha tancechtivých již od počátku večera. 

Kačeři

Na co se kromě hudby těšit? Jako vždy toho bude spousty. Hudbu si vychutnáte na silném a kvalitním soundsystemu od matadora DJe Roba, světelná show nesmí chybět z rukou táborského Honana, míchané koktejly a akční drinky nebudou taktéž chybět, zařádíte si u stolních fotbálků a kačeří merch bude také připraven. Vstup na tento famózní večírek je sympatických 100,- Kč na místě.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016