PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ MIND THEORY & BOBBY & HYDRO

Datum konání:
16.11.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´Bass stage: Mind Theory (NL), Bobby (FR), Volume Plus, Houbass, R-Flyer, Chombo, Lifesize MC (UK), Ripple, Breakfast, OZY, Ludkey
Liquid / Deep stage: Hydro (UK), Matyx, Blofeld, Theya, Runky, Fallen Gemini, SHFT, Stanjah
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: 100,- Kč do 22:00 / 150,- Kč poté

 
 
Hydro hostem dnešní párty Double Trouble

Podzim pomalu ukazuje svou pravou tvář, a i když počasí ještě sem tam láká k venkovnímu posezení, noci už jsou chladné a nevlídné, proto je se západem slunce rozumný zalézt někam do tepla klubu. Třeba zrovna 16. listopadu na Double Trouble v Crossu. Pokud tě nezahřeje třeba panák, tak my ti zaručíme, že produkce našich headlinerů prostupující klubem určitě jo!

 

Liquid / Deep stage:

Je to temný, je to libový, je to deepový, je to Hydro! Pražáci z Liquid DnB Crew, kteří mají pod palcem spodní stage zaměřenou na inteligentnější polohy drumandbassu, si pro své fanoušky tentokrát připravili nefalšovanou nálož převážně deepové selekce. Ale nebojte se, i liquid a soulful drumandbass zde dostanou svůj prostor. Ty nejhlubší deepový polohy očekávejte hlavně od zahraničního hosta večera, kterým se protentokrát stal britský zástupce labelu Metalheadz a producentský kouzelník Hydro. Ten se svou produkcí blýskl na značkách jako Horizons Music, Quarantine, Symmetry, Dispatch a samozřejmě výše zmíněné Metalheadz. Svými releasy pravidelně dokazuje, že patří ke špičce svého žánru a na výsluní jej mimo jiné také dostala jeho kolaborace s Breakem, jejichž společné tracky se pokaždé těší velké přízni fanoušků po celém světě. Vlastní skladby produkuje od roku 2003, kdy mu vyšel první release na Fiercově labelu Quarantine, což svědčí o tom, že nás v Crossu čeká fantastické hudební menu z jeho současné tvorby a možná zabrousíme i do dob minulých, kdo ví?! Kromě Hydra se samozřejmě můžete těšit i na zástupce tuzemské drumandbassové scény. Tu nyní zastoupí "true vinyl lover" Matyx, který ve svém bagu plném asfaltu skrývá nejeden sexy release. No a v neposlední řadě nesmí chybět ani pořadatelská reprezentace z Liquid DnB Crew v plném složení: Theya, Blofeld, Runky, SHFT, Fallen Gemini a Stanjah. Karty jsou rozdaný, v programu je rozhodně z čeho vybírat a pokud to nepřeženeme s chlastem, tak bude i na co vzpomínat!




Hlavní stage:

Horní stage pod palcem Drumbassterds samozřejmě klasicky nabídne tvrdší odnož drumandbassu. Jako headliner zde vystoupí holandské duo Mind Theory, ovšem ani na support se nesmí zapomínat. O ten se postará pořadatelská Drumbassterds crew se svými hosty, v nichž si každý najde to, co by si rád poslechl. Takže pokud fandíš mainstreamu v přesných rychlých mixech, rozhodně si počkej na set Volume Plus. Pokud dáváš přednost temné straně D´n´B, Houbass ukojí tvoji touhu po neurofunku. Jestli jsi nerozhodný a volil bys kombinaci obojího, jistě posečkej na set time R-Flyera, který si pro vás připraví kombinaci neurofunku, mainstremu či jump-upu. Nejčerstvějším přirůstkem "drumbasstardí crew" je Chombo a i jeho set time proložený starými peckami tě určitě nezklame. Na hlavní stage však pozvaní přijali ještě tři další hosté. Prvním je československá kolaborace v podobě dvojičky Ripple, ve které nalezneme Pmdr a Spilla. Jedni z nejšikovnějších producentů u nás se představí se svým našláplým setem a proto by byla škoda o ně přijít. Dalším, kdo zde zahraje písničku, jsou znojemští Breakfast. V neposlední řadě jako vždy na Double Trouble vystoupí Ozy a Ludkey, kteří tradičně zahájí celý večer.

Piš si, v pátek 16. listopadu v Crossu, Double Trouble!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016