PARTYINFO

 

PRAHA ŽIJE HUDBOU CROSS W/ AFU-RA & PIO SQUAD & CHUŤ ŽÍT

Datum konání:
08.06.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Coolcream, Mr. Nakashi, MC Louis de Fumes + DJ Dimitri from Chair, AFU-RA, Pio Squad
Chuť žít house stage: Skeledan, Marvelous Bey (DarkRoom, ESP), J Paul Getto (Fogbank, Guesthouse, Spacedisco, USA), Smeghouse, Telly Savalas
basement stage: KillieKrankie live, Babe LN , BANG! Cut Dem & Mr. Funky Machine
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 15:00, vstup: do 22:00 zdarma / 150,- Kč poté

 
 
Praha žije hudbou jako Cross zahřívačka na reggae festival

Pravda, nadpis není úplně srozumitelný. Pojďme ho krapet rozklíčovat, aneb co nás čeká a nemine o následujícím víkendu v centru holešovické kultury, v klubu Cross.

 

10. ročník family reggae festivalu v zámecké zahradě v Louňovicích pod Blaníkem, Right News Music Garden X, se blíží a proto spolek Wakitaka na čtvrteční večer připravil v Crossu zahřívací mejdan spojený s tradiční beneficí pro školu v Ugandě. Zahraje výtečná polská kapela Dubrising a pražská dubová úderka Collective Tones. O afterparty se postarají selektoři Dubheartman a Míra2.

Cross


Pátek i sobota budou plně věnovány festivalu Praha žije hudbou. Začněme tedy pátkem: Na Cross Square vystoupí napůl architekt, napůl gorila Vladimir 518. V klubu se pak můžeme potěšit DJ sety od těchto interpretů: N.O.H.A., Philip TBC, Ahz & Annita, Kamcza, Furious Freaks a ranního jumpup vyhazovače Mersi. Spodek Crossu zajistí plně sestava breakbeat.cz v sestavě DJ Brada, DJ Czech a DJ Voita.

Cross

Hiphop a ostatní houpavé styly budou k mání před Crossem i v sobotu, festival Praha žije hudbou totiž vypukne už ve tři odpoledne DJ sety od DJ Coolcream, Nakashi, MC Louis de Fumes + DJ Dimitri from Chair. Jako hřeb odpoledne až večera vystoupí američtí AFU-RA a tuzemští PIO SQUAD.

Cross


V klubu pak pojede mejdan klasicky na obou pódiích. To horní obsadí parta Chuť Žít, jež přiveze krále žánru jackin house a šéfa labelu Fogbank J Paul Getto. Ten patří k hnacím motorům současného návratu jackin house na špičku. Doprovod zajistí klasická sestava Telly Savalas, Smeghouse a Skeledan. Basement stage pojede v rytmu drumandbassu od DJky Radia1 Babe LN. Mimo to zahraje živě KillieKrankie a Cut Dem feat. Funky Machine. Nuda v Crossu tenhle víkend rozhodně nebude.


Eventy:

https://www.facebook.com/events/652049955235262/

https://www.facebook.com/events/682760095527809/

https://www.facebook.com/events/2077359909221226/

https://www.facebook.com/events/1225062820995961/

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016