PARTYINFO

 

DRUMSTATION W/ SAM BINGA (CRITICAL MUSIC, UK)

Datum konání:
14.06.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Sam Binga (Critical Music, UK), Alyaz, Rudeboy & Prokta, Eska & Kamcza, Johney, Marvelous Bey, Sta
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: do 22:00 vstup zdarma / poté 150,- Kč

Line-up:
horní stage:

21:00 - 22:30 Johney
22:30 - 00:30 Rudeboy & Prokta
00:30 - 01:30 Alyaz aka SELF
01:30 - 03:00 Sam Binga
03:00 - ??:?? Eska & Kamcza

dolní stage:

22:00 - 23:30 Sta
23:30 - 00:30 Sam Binga
00:30 - 02:00 Eska
02:00 - 05:00 Marvelous Bey
 
 
Aktuální UK sound a komiksové odpoledne v klubu Cross

Pátek je tady a s ním i nejdéle fungující D´n´B mejdan v ČR Drumstation. Sam Binga v doprovodu naleštěných aut a poletujících zlatých flitrů a zelených bankovek přiveze porci toho nejaktuálnějšího halfstepu, juku a všelijakých jungle zlámanin. A navíc na basement stage předvede, že umí hrát i funky a house. Podpoří ho Alyaz, Rudeboy b2b Prokta, Kamcza s Eskou a Johney. Na dolní stage pak navíc ještě Sta a Marvelous Bey. Ovšem ještě předtím zahraje při západu slunce před Crossem olomoucká fousatá kytarovka Nylon Jail, která podle všeho umí jak chytnout za srdíčko, tak ho vyrvat z těla.

 

Už po čtrnácté bude celá jedna sobota v Crossu patřit fanouškům komiksu. Pěkně ve spolupráci s www.crwecon.cz. Začíná se už v devět ráno a na programu budou například diskuze s komiksovými youtubery, dražba, čeští vydavatelé a výtvarníci představí během panelu své plány a samozřejmě, že nebude chybět vyhlášení nejlepšího kostýmu.

Cross

Velký návrat zažije Cross během sobotního večera, a to protože se na dolní stage po delší době objeví parta Dubsteblog se svými hosty. A že jich nebude málo: z Ostrovů dorazí povedená sestavička ve složení: Kromestar, Silkie, Mr.K, Cimm, Ila Brugal, Opus, LUCY a s majkem Sgt. Pokes. Lokály zastoupí už zmiňovaný Dubsteblog a Harmless Youth. Ovšem ani v sobotu nezačne večírek až v klubu. Na Square už od 18:00 pojede show muzikanta, který zastupuje pekingský label RAN Groove DJ Another Van. Po zahřívačce už hlavní hřeb venkovního večerního programu, Aparde, představí své nové album s názvem "Hands Rest". Klubový techno mejdan pojede na horní stage po koncertu až do rána. Zahrají DJs Dash, Oliver Torr a jako host švédský boss labelu Colombo, který pochází ze Sri Lanky DJ  Kalawila. Není co řešit!

Cross

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016