PARTYINFO

 

URBAN LEGENDS 13 | MOSCOMAN (DISCO HALAL / DIYNAMIC, ISRAEL)

Datum konání:
13.09.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Moscoman (Disco Halal / Diynamic, Israel), Schwa b2b Fatty M (Beef Records / Komiks), Yan (Harmony) b2b Alfred Czital (Harmony), Eva Porating (Ankali), Slater (Tribal Vision Records), Dash (Duna), Josef Sedloň (Radio 1), Biodan (Roxy Prague / Bukanyr) b2b Omek (Blok 12)
Live:
Slater & Urban Legends feat. Filip Markes (Tribal Vision Records)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Moscoman a spousta dalších o víkendu v klubu Cross

Poměrně nedoceněný, ale o to výraznější tuzemský producent Boris Carloff zahraje tento čtvrtek na Crossquare své živé vystoupení plné hudby na pomezí elektroniky, jazzu, rocku a vážné hudby. Highly recommended! Ostatně toto tvrzení platí i na noční program - v klubu totiž v rámci Ridovy akce Rhythm Of Life vystoupí po hodně dlouhé době britský drumandbassový mág Rockwell! A nebude sám, sekundovat mu krom Rida bude ještě Hybris, Counterstrike, 2K a Thez. Rido zakládá vlastní label Rido Music, což je další důvod k oslavě s pivkem v ruce v útrobách klubu, i když je "teprve" čtvrtek. Na dolní stage bude kralovat Ark3r all night long. Nicméně i zbytek týdne je v Crossu nabitý bohatým programem, posuďte sami...

 

Třináctý díl veselice Urban Legends uvítá to nejlepší z tuzemské house scény. DJ Slater si tentokrát pozval jména veskrze významná. Na dvou podiích se vystřídají Schwa, Fatty M, Eva Porating, Josef Sedloň, Yan, Alfred Czital, Omek, Biodan či Dash. Nicméně tím největším z nich budiž zástupce labelu Diynamic a šéf Disco Halal, DJ a producent Moscoman, jehož originální sety jsou plné arabských vlivů, ale i starších popových klasik.

Urban Legends


S heslem "War is a Dick thing, Peace is a Heart thing" v čele se sobotní odpoledne a noc uskuteční další DIY Karneval. Nejprve se roztančí za zvuku řady soundsystemů magistrála, což je samo o sobě dosti unikátní, celá paráda se pak přesune před Cross. Během noci pak hlavní podium obstarají notnou dávkou šlapajícícho drumandbassu známé partičky Drumbassterds a Bassbeast ve složení Rich, Basstien, Houbass, Skáčko, Volume Plus, Numa-Be, Mad Theory, I-mod a Spark. Hostem z daleké Indie budiž The Untitled One. Underground podium potepe v techno rytmu z desek DJů Doc Smeghead, Skritek, Shaftling, Pink Concrete a Hiro.

Cross


A aby toho nebylo málo, je tu další nedělní celodenní merenda plná vybraného jídla a pití s názvem Street Food Festival. Září je totiž unikátní v tom, že se všichni vracíme po všem tom letním putování a chceme se potkat, povyprávět si a výborně se u toho najíst. Září je taky měsíc, kdy se už šestou sezonu pořádá velký podzimní Street Food Festival, aby se s vámi pěkně rozloučil před jarním pokračováním. Jídlo a pití z šestadvaceti stánků doplní DJs Yukimura, Gadjo.cz a večerní klubový koncert australské kytarové senzace Press Club, kterou podpoří formace Cigarette Syndrome a dohrají DJs Annita a Ahz. Takže brzy na viděnou, ať už v klubu přes týden, či v neděli na Street Food Festu!

FB events:

https://www.facebook.com/events/2294938960760596/

https://www.facebook.com/events/358690751467910/

https://www.facebook.com/events/912636599102904/

https://www.facebook.com/events/228461064741636/

https://www.facebook.com/events/338072253741476/

https://www.facebook.com/events/2355862254490374/

https://www.facebook.com/events/449304298991474/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016