PARTYINFO

 

EXIT 2.0

Datum konání:
08.07.2021 - 11.07.2021
Místo konání:
zahraničí
DJs:
David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Tyga, Boris Brejcha, Honey Dijon, Paul Van Dyk, Sheck Wes, Dax J b2b Kobosil, Denis Sulta, Francois X, Juliana Huxtable, Marko Nastic, Marky Ramone, VTSS b2b SPFDJ, After Affair b2b Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djokovic, Lag b2b Insolate, Layzie, Massimo, Monosaccharide, Reblok, Runy, Space Motion, Thundermother, Asaf Avidan, Artbat, Meduza, Hot Since 82, Sabaton, Topic, Robin Schulz, Satori, Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel, Roman Flügel, Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T, Magdalena, Roni Size, LTJ Bukem, Charlotte de Witte
Live:
999999999, Onyvaa, Metronomy, Laibach, Asaf Avidan, Meduza, Sabaton, Amira Medunjanin, Buc Kesidi, Jonas Blue
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: www.ticketmaster.cz

 
 
Studie neprokázala nákazu Covid-19 během festivalu EXIT 40.000 fanoušků oslavilo 20. ročník festivalu EXIT Program festivalu EXIT doplní Roni Size a Charlotte de Witte Srbská vláda potvrdila letní festivaly 8 tipů, proč navštívit největší festival na Balkáně
EXIT nabízí očkování zahraničním návštěvníkům

Srbská premiérka Ana Brnabič oznámila, že díky velmi úspěšnému průběhu očkování a významnému snížení počtu nových případů onemocnění Covid-19, plánuje Srbsko do 21. června úplné znovuotevření a návrat k normálu. Pro festival EXIT je to další výrazný signál, aby pokračoval podle plánu a stal se prvním významným evropským festivalem letošního roku. "EXIT festival, na který je naše země celosvětově hrdá, a který se uskuteční letos v červenci, bude jedním z důležitých symbolů vítězství Srbska nad pandemií," uvedla.

 

Ve spolupráci se srbským ministerstvem zdravotnictví poskytne EXIT několik tisíc dávek vakcín pro zahraniční umělce a návštěvníky jako výraz pomoci zemím, které jich mají v současné době nedostatek. Spolu s těmito optimistickými zprávami oznamují organizátoři další headlinery. Hitmaker Robin Schulz a vysoce uznávaný holandský umělec srbského původu Satori doplní již tak prestižní sestavu, do které patří David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Solomun, Paul Van Dyk, Boris Brejcha, Metronomy nebo Sabaton.

Robin Schultz


Bezpečností postupy srbských festivalů

Společnost EXIT s předními srbskými hudebními festivaly nedávno představila postup vytvořený v souladu s nejnovějšími vědeckými výzkumy v celé Evropě, který potvrzuje, že s určitými omezeními vstupu je riziko šíření infekce téměř zanedbatelné. Na festivaly budou mít přístup očkovaní, návštěvníci, kteří už prodělali COVID-19 v minulosti, nebo ti, kteří se prokážou negativním PCR, nebo antigenním testem.

Minulý pátek zahájila společnost EXIT národní kampaň, jejímž cílem je povzbudit mladé lidi k očkování tak, aby se stali součástí návratu k normálu. Srbsko je již otevřeno pro všechny turisty. Více informací o procesu očkování pro mezinárodní návštěvníky bude brzy oznámeno.




Exit Festival

Veškeré informace o line-upu a vstupenkách najdete na oficiálních webových stránkách festivalu EXIT. Ty jednodenní budou v prodeji již od 1. června.

EXIT festival byl založen v roce 2000 v University Parku jako studentské hnutí pro boj za mír a svobodu jak v Srbsku, tak na Balkáně. Za posledních 20 let se rozrostl na jeden z nejvýznamnějších hudebních festivalů na světě a do místa svého konání, města Novi Sad, přinesl v letech 2013 a 2017 cenu za nejlepší evropský festival. EXIT se koná v jedné z největších středověkých pevností v Evropě.

https://www.exitfest.org/

vstupenky

 
Dvacet nových jmen v programu festivalu EXIT Za jedenáct týdnů se uskuteční festival EXIT 20. ročník festivalu EXIT se bude konat podle plánu Festival Exit už ladí progam roku 2021

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016