PARTYINFO

 

FOURCE LIVE: FVLCRVM + LAOKOON

Datum konání:
23.10.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Fuchs2
Live:
Fvlcrvm, Laokoon
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: www.fource.cz 250,- Kč

 
 
FVLCRVM už v říjnu v Praze

Podzimní Fource Live se vrací do klubů, kde se zaměří na neotřelé hudebníky a hudebnice domácí scény. O zatím největší koncert z této série se 23. října postará slovenský popový vizionář FVLCRVM společně s domácími Laokoon. Vstupenky budou v prodeji od 26. srpna na www.fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

 

Z bratislavského předměstí přímo na proměnlivou hranu mezi mainstreamem a undergroundem. FVLCRVMovu tvorbu definují ADHD produkce, maximalismus a euforie. Stejně nepředvídatelné jako jeho tvorba kombinující excentrické taneční prvky s devadesátkovým popem jsou i jeho hybridní živá vystoupení spojující jeho vlastní tvorbu s DJ setem. V Praze premiérově představí své dvě letošní EP "Words Loose Meaning" a "Attentioncore", na kterých prozkoumává dechberoucí dystopickou budoucnost.


Novou superskupinu experimentální popové scény Laokoon netvoří neznámí hudebníci – za mikrofonem stojí rapper Mikuláš Hamerla (Sekvoye), o beaty se stará elektronický čaroděj Jiří Machů (Killiekrankie). Finalisté letošního ročníku talentové soutěže 1Band2Play vydali svůj eponymní debut teprve před několika měsíci.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016