PARTYINFO

 

KAROTTE (BREAK NEW SOIL, DE)

Datum konání:
17.09.2021 - pátek
Místo konání:
Praha - Distrikt7
DJs:
Karotte (Break New Soil, DE), Daniel Neighbour, St. Claire, Subgate, Ian Mint
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej GoOut.net: 280,- Kč, na místě: 350,- Kč

Line-up:
22:00 - 23:30 Daniel Neighbour
23:30 - 01:00 St. Claire
01:00 - 03:00 Karotte
03:00 - 04:30 Subgate
04:30 - ??:?? Ian Mint
 
 
Karotte se představí již dnes v Praze
Do pražského klubu Distrikt7 míří producent Karotte

Sérii podzimních techno eventů v pražském Distriktu7 odstartuje německý producent Karotte, který vymění na jednu noc rezidenturu věhlasného frankfurtského klubu Cocoon za prostor nově zrekonstruovaného holešovického kulturního centra. Stane se se tak 17.9. 2021 za účasti předních domácích dýdžejů.

 

Karotte patří mezi fenomény německé techno scény, který si během více jak třicetileté kariéry prožil na stage všechny podstatné hudební vlny elektronické hudby (electro, breakbeat, tech house, minimal), a které větší či menší měrou formovaly současné techno, jak ho nyní prezentuje. Není tak divu, že je pravidelným hostem prestižních festivalů jako Time Warp, Mayday nebo Loveland.




Jeho populární radio show Karottes Kitchen na radiu Sunshine live už dávno není jen o vhodném výběru skladeb, které mají ambice, ale také o propojení zajímavých osobností hudební scény a jejich přiblížení fanouškům skrze poutavé rozhovory. Pokud chcete přijít připraveni, projděte si releasy labelů Break New Soil, Tronic, GND, Cocoon nebo Drumcode, ze kterých do svých setů poslední dobou čerpá nejčastěji.




Vstupenky je možné zakoupit v síti GoOut za 280,- Kč.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016