PARTYINFO

 

MOONART W CRW DJS

Datum konání:
13.08.2021 - pátek
Místo konání:
Praha - Art&Food ZOOna
DJs:
David Mangl
Live:
SoulKate feat. Witty, Ketan aka 4BeCome1 w. musicians
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: zdarma

 
 
Art Food ZOOna bude v rytmu house music

Znáte trojskou Art Food ZOOnu? Ne? A co letní scénu Malostranské besedy? Už? Tento venkovní prostor funguje již několik let, jako místo, kde se setkává světová i česká street kuchyně, umění v podobě výstav v industriálních prostorách trojského pivovaru, ale také jako místo plné hudby, stand upů a tance.

 

Zastřešený prostor vás dokonale skryje před nepřízní počasí, nebo i před moc horkým sluncem. Umístění ZOOny je ideální. Na jedné straně Vltava a Stromovka, na druhé pražská ZOO a Trojský zámek, proto i Art Food ZOOna. Při cyklo vyjížďkách podél Vltavy to nemůžete minout a při cestě do ZOO, nebo do Stromovky z Troji také ne. Lanová opičí dráha zabaví i nejmenší a vy si můžete v klidu vychutnat nějaký speciál, nebo si poslechnout něco z bohaté produkce, kterou tu po celou sezonu pečlivě připravují.

4BecomeOne

MoOnArt, hudební happening, který se koná 13.8.2021, bude přesně ten den, kdy se můžete zabavit v ZOOně celé odpoledne. DJ Ketan aka 4BeCome1 se sem po roční pauze vrací se svým pojetím Deep House music, se svými hudebníky, ale především se svými hosty. Tento pražský DJ, který neúnavně pořádá eventy v rámci celé republiky, má vytříbený hudební vkus a na jeho DJ set se už teď těšte!

SoulKate
Jeho hlavním hostem bude moderátorka Óčko TV, Dance radia, publicistka a DJane SoulKate. Tato mladá, krásná a pozitivní energií nabitá slečna si hraní house music užívá na maximum. Proto s sebou přiveze i vokalistku Witty, se kterou aktuálně pilně trénují společné vystupování, které si nyní můžete užít i vy.

O start tohoto odpoledne se postará David Mangl, který první tóny spustí v 16:00. Vstup je samozřejmě zdarma.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016