PARTYINFO

 

IMAGINATION FESTIVAL 2022

Datum konání:
25.11.2022 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Imagination Stage: Camo & Krooked, Spor, Andromedik, Enei, Mandidextrous, Blackout Showcase: Neonlight b2b Prolix b2b Redpill, Synergy, A-Cray b2b Zigi SC, Akira & Bifidus Aktif
Devastator Stage: Adaro, E-Force vs. Bloodlust, Floxytek, Frequencerz, N-Vitral, Psyko Punkz, TNT aka Technoboy & Tuneboy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 14:00, vstup: www.imaginationfestival.cz

 
 
Na Imagination Festival dorazí Camo & Krooked a další

V pátek 25. listopadu 2022 se Praha promění v zaslíbené místo pro všechny fanoušky žánrů Drum & Bass a Harder Styles. Imagination Festival se vrací do hal PVA Expo Letňany a očekávání jsou veliká. Na dvou pódiích se představí elitní výběr umělců a DJs a jako každý rok se bude jednat o nezapomenutelnou noc plnou skvělých vystoupení za doprovodu audiovizuálních zážitků. Letošní ročník se ponese v duchu velkých premiér a návratů, neobvyklých showcase akcí a b2b setů, všechna jména však spojuje jediné - jedná se opravdu o světové špičky svých řemesel.

 

Imagination Drum & Bass stage letos rozzáří spousta zajímavých jmen. Premiérové představení tu odehraje notoricky známá rakouská dvojice Camo & Krooked s MC Daxtou. Neurofunkové nadšence zahřeje hodinu a půl dlouhá Blackout Showcase ve složení Neonlight, Prolix a Redpill. Do hlubin všechny zúčastněné ponoří deepový kouzelník Enei, který bude z rukávů tahat jeden dubplate za druhým. Líbezné tóny zahraje zástupce labelu Liquicity a belgická vycházející star Andromedik a zahálet rozhodně nebude ani progresivní producentská dvojice Synergy. Nad ránem se odehraje speedbass peklo v podání Mandidextrous. Highlightem večera na Drum & Bass stage bude bezesporu legendární britský umělec Spor, pro kterého se bude jednat o první vystoupení v Česku po více než sedmi letech. O tom, že Česká republika je zemí neurofunku návštěvníky přesvědčí dvojice šílenců A-Cray b2b Zigi SC a do správné provozní teploty všechny dostanou na začátku večera Akira & Bifidus Aktif.

Imagination Festival


Také fanoušci Harder Styles si na Devastator stage přijdou na své - na Imagination Festivalu se premiérově objeví nezastavitelné hardstyle duo Frequencerz, které si všechny podmaní svými melodiemi a vokálními tracky. Po třech letech se do Prahy vrátí legendární dvojice TNT aka Technoboy & Tuneboy se svým typickým "Early Italian Hardstylem". A nebude se jednat o jediné navrátilce - v Praze se po několikaleté pauze objeví také hardstyle alchymista Psyko Punkz a nebo raw legenda Adaro. Přiznivci žánru raw hardstyle pak dále ocení versus set E-Force vs. Bloodlust, kteří společnými silami dokázali letos rozložit na atomy stage na Reverze, či Qapitalu. Zoufat rozhodně nemusí ani vyznavači těch nejtvrdších subžánrů. Fanouškům progresivního hardcoru naloží bomby N-Vitral, který se rovněž v Praze objeví poprvé, a znalce frenchcoru potěší francouzský maestro Floxytek. Za mixem se pak dále objeví českoslovenští zástupci Heavy Noizes, Crane a také Rob2Speed, který celý večer uzavře.

Imagination Festival


Poslední vstupenky z druhé vlny jsou v prodeji v předprodejní síti Boom za 1.090,- Kč / 50,- €. Následovat bude třetí vlna vstupenek za 1.190,- Kč / 55,- €.

Více informací najdete na www.imaginationfestival.cz.

 

foto: www.klapper.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016