PARTYINFO

 

NERO INVITES TECHNØRD W/ CONCEPT OF THRILL, MERVH

Datum konání:
26.05.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Altenburg 1964.
DJs:
Concept Of Thrill (PL), MERVH (TR/PL), Dahø, Xadam, Akasha 84 (CZ/MEX)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Nálož techna již tento pátek v klubu Altenburg 1964

Blíží se konec května a to znamená další událost Nero! Naposledy se organizátoři ponořili do temných a industriálních zvuků techniky a rozhodli se v této krásné dimenzi zůstat déle. S radostí oznamili, že pro další díl bude headlinerem polský DJ a producent Concept of Thrill. Jeho produkce je inspirována nekonečnými hlubinami moře a založena na syrovém a atmosférickém zvuku, který hodnotí dystopii pozadí ovlivněné tvrdým a dynamickým prvkem. Concept of Thrill hrál na několika festivalech, v klubech jako je například Tresor nebo Khidi v Gruzii a má za sebou velké turné v Číně jako jeden z mála umělců z Polska. Je členem kolektivu SEZON a zakladatel DRVMS LTD. labelu. Mimo jiné jeho tracky byly také vydány na španělském labelu Circular Limited, Natch Records, Tsunami Records nebo INNSIGNN. Jeho umění nás provází již řadu let a parta Nero věří, že si jeho dvouhodinový set užijete.

 

Pro tento večer si organizátoři pozvali DJku a producentku Mervh. Mervh pochází z Turecka, ale žije dlouhodobě také v Polsku. Ve své tvorbě sází na nekompromisnost a smělost. Zatímco v DJingu dává přednost tvrdému a industriálnímu zvuku, ve své vlastní tvorbě  se nadále věnuje filmovému a experimentálnímu stylu, který má vliv na vlastní produkci. Své první EP "Selem" vydala na polském labelu Behind The Stage a v současné době pracuje na dalším EP.

Concept Of Thrill


Pro lokální podporu bylo jasné, že to chce něco speciálního a tak booking Nero s radostí oznamuje, že bude hostit jedinečný kolektiv ze severu Čech a to Technørd! Tento kolektiv je více než známý napříč celou republikou a také na Slovensku. Minulý měsíc to byla Petra P., tentokrát sami zakladatelé - Xadam a Dahø. Dahø je ikona české techno scény, zakladatel vinyl shopu Nula2 a především milovník a průkopník elektronické hudby v České republice. Za svou více než pětadvacetiletou existenci na scéně si vybudoval pověst nekompromisního hudebního selektora a to v oblasti industriálního techna a experimentální elektroniky. Xadam za mixem dokáže rázně a zábavně podat neotřelý EBM zvuk, ale zároveň rád přidá na BPM a publikum pak bez milosti masíruje a týrá hradbou tepavých beatů a energických rytmů. Má za sebou hraní na různých akcích po ČR a všech Technørd eventech, ale také na Slovensku, Polsku a Německu. Jsou to právě Xadam a Dahø, kdo přivedl Technørd před šesti lety na svět. 

MERVH


A na závěr odehraje svůj set rezident Nero večírků DJ Akasha84, který má vášeň pro techno a lásku k vytváření vysokoenergetických beatů. Akasha má za sebou několik hraní po boku největších jmen světových techno umělců a také několik alb a EP. Vždy se snaží přinést svůj originální zvuk a energii do každého vystoupení a jeho sety jsou jedinečné a nakažlivé experimentálními a pozitivními vibracemi. Jeho poslední podcast byl vydaný minulý měsíc pro kolektiv Play ze Slovenska.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016