PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE 2024

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Boris Brejcha, Lost Frequencies, W&W, Ed Rush, Kanine, Friction, Prolix, Dubfire, Dax J, Roger Sanchez, Vandal, Gabriel & Dresden, Nox Vahn, Cristoph, Format:B, Deekline, David Guetta, Chase & Status, Hybrid Minds, Miss K8, Dr. Peacock, Len Faki, Lewis Fautzi, Giuseppe Ottaviani, Eli & Fur, Julian Jordan, Danny Avila, Eric Prydz, Meduza, Andy C, A-Trak, Josh Butler, Hannah Wants, Low Steppa, Jenn Getz & Alfie, Raffa FL, Anden, Enamour, Estiva, Hypaton, M.O.S., Magnificence, Ferry Corsten, Adriana Lopez, Border One, Klaps, Ø [Phase], Eli Brown, D-Block & S-Te-Fan, A Little Sound, Monty, DJ Badjokes, CJ Art, Tim Haze, KPD, Trimtone, Alok, Reinier Zonneveld, Ferreck Dawn, Antoine Clamaran, Dimension, Korolova
Live:
Becky Hill, Fox Stevenson, Maddy V, Gentlemens Club, MC Bellyman
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.b4l.cz

 
 
Festival Beats for Love láme rekordy

Jubilejní 10. ročník festivalu Beats for Love se blíží raketovou rychlostí. Na začátku července festival rozproudí život v populární ostravské oblasti Dolních Vítkovic. Svým nabitým line-upem organizátoři nenechají v klidu žádného nadšence do elektronické taneční hudby. Aktuálně je navíc k dispozici kompletní seznam a denní line upy všech zahraničních hvězd, které na akci vystoupí. A je to doopravdy přehlídka jmen světových formátů!

 

Celkem 128 umělců, DJs a hudebních producentů, přesně tolik jich přijede ze zahraničí, aby vystoupili na akci, která nemá v České republice obdoby. Celkový seznam všech vystupujících naleznou zájemci na webu festivalu www.b4l.cz. "Z nově vyhlášených interpretů, pro hlavní pódium Love by ČSOB, naše návštěvníky určitě potěší především brazilský Alok, který se v prestižním žebříčku DJ Mag TOP 100 DJs umístil na 4. místě už třetím rokem po sobě. Jsme rádi, že právě 10. jubilejní ročník se nám daří obsadit takovými hvězdami," přibližuje vystupující letošního ročníku programový ředitel festivalu Jiří Ramík, kterého nadšenci do taneční hudby jistě znají pod uměleckým jménem C-Phone.

Alok


Mezi posledními představenými interprety je například i nizozemský DJ a producent Reinier Zonneveld specializující se především na styl zvaný acid techno. Známý je svým inovativním přístupem a také vizionářskými živými vystoupeními. Svůj živý set předvede na Techno Dome stage by ČEZ. Z Nizozemí je také Ferreck Dawn, který na Beats for Love vystoupí vůbec poprvé, a to na stage zvané Harmony House Square by Evropa 2. Francouzský Antoine Clamaran, který v roce 2005 získal prestižní ocenění "Best French DJ" a hrál mj. i po boku Davida Guetty, který je jednou z mega star letošního ročníku, vystoupí na stage zvané Objevte více muziky.

Antoine Clamaran


"V rámci drum & bass, což je jeden z nejvíce populárních stylů, se návštěvníci mohou těšit na DJ set britského umělce Dimension. Jeho prudce taneční show bude naprostá bomba,"
zve návštěvníky Ramík k podiu hlavní stage s názvem Love stage by ČSOB. Na stejném podiu festival uvede i ukrajinskou DJku a producentku, která si říká Korolova. Svým setem zaměřeným na melodic house a techno roztančí celý dav před hlavní stage.

Dimension


"Pokud o tuhle párty nechcete přijít, doporučujeme zakoupit si vstupenky včas. Více než 80% 4-denních vstupenek je již vyprodáno a festival začíná již za nacelé dva měsíce,"
doporučuje marketingový ředitel festivalu Matyáš Ožana. Kompletní seznam všech vystupujících bude k dispozici v nejbližších dnech a časový harmonogram pak pořadatelé zveřejní nejpozději začátkem června. Všechny potřebné informace včetně vstupenek naleznou fanoušci na webu www.b4l.cz.

 
Legendární Eric Prydz poprvé na festivalu v ČR Na Beats for Love zamíří David Guetta Výsledek sbírky festivalu Beats for Love lámal rekordy Festival Beats for Love láká na velká jména taneční hudby Beats for Love nominován do Top 10 festivalů v Evropě Festival Beats for Love bude slavit 10. výročí

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016