PARTYINFO

 

SZIGET 2024

Datum konání:
07.08.2024 - 12.08.2024
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Richie Hawtin, Skrillex, Sven Väth, Victoria, Franc Moody, Martin Garrix, Archie Hamilton, Argy, Artbat, Camo & Krooked b2b Luude, Ellen Allien, Enrico Sangiuliano, Eris Drew & Octo Octa, Honey Dijon, Len Faki, Anfisa Letyago
Live:
Fred again.., Halsey, Liam Gallagher, Kylie, Sam Smith, Stormzy, AMÉMÉ, ANOTR, Apashe with Brass Orchestra, Ari Abdul, Aurora, Barry Can’t Swim, Becky Hill, Big Thief, Blondshell, Chloé Caillet, Colyn, Crystal Fighters, Dagny, Dom Dolla, Editors, Elliott Adamson, Fideles, FISHER, Fontaines D.C., Four Tet, Grandson, Janelle Monáe, Job Jobse, Joesef, Joker Out, Kiasmos, Kevin De Vries, KI/KI, Lany, Lp Giobbi, Liberato, L'Impératrice, Louis Tomlinson, Mannequin Pussy, Marc Rebillet, Modeselektor, Mø, Neil Frances, Nia Archives, Nico Moreno, NTO, Nova Twins, Overmono, Pip Blom, Raye, Rebūke, Sam Paganini, Sarah Story, Teezo Touchdown, Tinlicker, Tkay Maidza, Tom Odell, Venerus, Warhaus, Wednesday, Whipped Cream, Yard Act, Yves Tumor, Zoe Wees

dropYard stage:

365XX pres. Satarii, Mimii, Cary, Skuff Barbie & Mona Lina, 6363, Bladerunnaz DJs, Bongor, Citromale Gang pres. Beatrick & Friends Live feat. Miller Dávid, ajsa luna, laurie., ANUBII$, Citromale Gang pres. Hundred Sins live, Citromale Gang pres. S*GGRÁZÓS Buli Siaga, DJ Pampinho, MC Pimenta Show + Pole Dancers, D-LOW, DJ Ron EKLIPS, Ezhel, Gray, Joe Unknown, Kojaque, Kristof7s, Kybba, L'Entourloop, Lil Frakk, M.O.M., Middle School, Otoy, Ótvar Pestis, P Money, P Money x Whiney, PIMF and friends feat. Die P / Hexer and Grinch, Pogány Induló, Reanny, Rhove, Rockefellababe x MC Claudio, Rogue Wave, Rushy, Sisi, Soft Boy DJ set, Songer, SOR, Torky Tork, Vunzige Deuntjes Soundsystem, WAVY, Co Lee, FRANKO, Aminon, Kebab, Orlando, Dom Beats, Indigo Blaize, Dan Pinto, IMDB Zola

Ibis x ALL presents The Buzz The Buzz stage:

Artemas, badfocus, Bratri, Chéri, ClockClock, Co Lee, CUT_Cut_, Dead Poet Society, Elefánt, Freakin Disco, Future Static, God Is An Astronaut, iamyank, Iñigo Quintero, Jazzbois, Jeremias, K!ngdom, Karpe: Omar Sheriff, Lyra Valenza, Might Delete Later, Naska, New West, One Eat One, Ramkot, Redzed, Royel Otis, Skaar, Starbenders, The Anahit, Venerus
Info:
http://www.szigetfestival.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.szigetfestival.com/cz/vstupenky

 
 
Na festivalu Sziget najdete i českou stopu
Sziget představuje druhou vlnu letošního programu

Sziget, největší a nejrozmanitější hudební festival v Evropě, oznamuje 40 nových účinkujících včetně headlinera Liama Gallaghera. Další nové hvězdy, které se představí na festivalu, jsou např. Janelle Monáe, Skrillex, RAYE, Tom Odell, Modeselektor, Neil Frances, Sven Väth, Teezo Touchdown nebo Tkay Maidza. Dalšími zajímavými novinkami v programu jsou Ari Abdul, Anfisa Letyago, Archie Hamilton, Colyn, Editors, Enrico Sangiuliano, Franc Moody, Job Jobse, Kevin De Vries, Kiasmos live, KI/KI, LANY, Len Faki, Lp Giobbi, Mannequin Pussy, Marc Rebillet, , Nico Moreno, NTO live, Rebūke, Sam Paganini, Sarah Story, Tinlicker live a Whipped Cream. Jednodenní vstupenky, třídenní vstupenky, permanentky na celý festival a možnosti ubytování na Sziget 2024 jsou nyní v prodeji a očekává se, že jejich cena se v následujících týdnech zvýší. Více informací najdete zde.

 

Hlavním bodem tohoto oznámení je potvrzení koncertu Halsey, která je známá svou divokou a magnetickou show! Halsey láká fanoušky na vydání vzrušujícího nového alba, které představí na hlavní scéně Szigetu. V rámci turné k 30. výročí vydání debutového alba Oasis "Definitely Maybe" na Sziget zavítá i bývalý frontman skupiny Oasis Liam Gallagher. Jako sólový umělec Gallagher nepřestává uchvacovat publikum a je příslibem, že na Szigetu předvede skvělou show. Pátek 9. srpna ovládnou hlavní scénu Britové, v čele se Stormzym a právě Liamem Gallagherem. Mezi dalšími již dříve zveřejněnými headlinery jsou Fred Again.., Sam Smith, Martin Garrix a další budou následovat.


Na hlavním pódiu vystoupí rekordní držitelka Brit Awards RAYE, která se nedávno zapsala do historie a odnesla si celkem 6 cen, včetně ocenění "Píseň roku" a "Nejlepší nový umělec". Britská zpěvačka a skladatelka, známá svými nakažlivými popovými melodiemi, se rychle stala jedním z nejzajímavějších interpretů letošního roku. Další držitel Brit Awards, známý britský hudebník Tom Odell, který nedávno vydal podmanivé album "Black Friday", přiveze na Sziget své procítěné a vášnivé vystoupení. Duo Neil Frances návštěvníky festivalu zase uhrane svým zasněným synth-popovým zvukem a chytlavými melodiemi.

Sziget


Berlínské duo Modeselektor proslulé svým inovativním zvukem mísícím prvky techna, hip-hopu a experimentální elektroniky na Szigetu naservíruje davům své elektrizující vystoupení a strhující vizuály. Energii svým magnetickým rockovým vystoupením bude pumpovat také filadelfská kapela Mannequin Pussy, která nedávno vydala album "I Got Heaven". Nekonečně kreativní hvězda Yves Tumor, která v roce 2023 vydala své čtvrté studiové album "Heaven to a Tortured Mind", přiveze davům na Sziget svou strhující glamrockovou tvář.

Sziget


Jeden z nejžhavějších interpretů současnosti a průkopník elektronické hudby Skrillex doveze na Sziget své energické melodie a žánrově nezařaditelné produkce. Dalším očekávaným elektronickým bodem programu je islandské duo Kiasmos, které po pětileté pauze od pódií ohlásilo svůj očekávaný návrat.

Sziget


Dánská popová ikona , jedna z nejstreamovanějších umělkyň na Spotify, přiveze svou nakažlivou energii, dynamický vokál a podmanivé vystupování. Teezo Touchdown je umělec známý svým žánrově osobitým vokálem a nebojácnými vystoupeními. Tkay Maidza je australská rapperka a zpěvačka známá svou dynamickou flow a nakažlivými beaty. V rámci svého prvního DJského turné přiveze VICTORIA, známá také jako Vic de Angelis a baskytaristka z Måneskin, svou napumpovanou energii a beaty masám na Colosseum stage.

Sziget


Generální ředitel festivalu Sziget Tamás Kádár k tomuto oznámení říká: "Jsme velmi nadšeni, že našimi novými headlinery jsou Liam Gallagher a Halsey. Liam Gallagher vystoupí ve stejný den jako Stormzy. Bystré oko si možná všimne, že ještě přibudou další účinkující. Přijede také Janelle Monáe, jedna z nejvýraznějších pop'n'soulových zpěvaček 21. století, také autorka bestsellerů, módní ikona a herečka. Na hlavním pódiu letos také netrpělivě očekáváme několikanásobného držitele Grammy, headlinera arén a festivalů, Skrillexe, který se po několika hektických letech plných hvězdných spoluprací s Fred Again.. a Four Tet vrací k sólovému vystupování! Jaká šťastná náhoda, že po Skrillexovi vystoupí v závěrečný den na Hlavním pódiu právě Fred Again.. a ve stejný den bude na Revolut Stage hostem Szigetu také Four Tet."

Sziget


Sziget je víc než hudební festival, je to pulsující únik z běžného života, kde každý den přináší nové vzrušení. Eklektický line-up zahrnující pop, rock, elektroniku a R&B a více než 50 scén rozesetých po budapešťském ostrově Óbuda, to je Sziget, známý také jako Ostrov svobody.

Sziget


Sziget se vrací v roce 2024 ve dnech 7. - 12. srpna 2024. Poté, co se vyprodaly Early Bird vstupenky, jsou nyní v prodeji permanentky na celý festival, třídenní permanentky a jednodenní vstupenky za cenu od 199,- eur, spolu se speciálními cenami vstupenek pro U21, které najdete zde.

Sziget


O Szigetu:

Festival Sziget se koná v srdci Budapešti na ostrově Óbuda a přináší celosvětový program plný headlinerů, world music, kabaretu, comedy, projekcí, workshopů, wellness aktivit, instalací, performancí a umění. V průběhu let hostil Sziget některá z nejprestižnějších hudebních jmen, jako jsou Arctic Monkeys, David Bowie, Oasis, Dua Lipa, IAMDDB, Post Malone, Florence + the Machine, Radiohead, Tove Lo, Foo Fighters, James Blake, IDLES, Ed Sheeran a Kendrick Lamar.

Sziget je festival budovaný komunitou a je známý jako "Ostrov svobody". Festival, který každoročně navštěvují Szigeťané z více než 100 zemí, se v rámci své "revoluce lásky" věnuje přijímání rozmanitosti a využívá sílu komunity k oslavě a přinášení lásky, přijetí, tolerance a svobody do srdce Budapešti i mimo ni.


Instagram

Facebook

Tik Tok

Spotify

YouTube

web

 
Sziget oznámil prvních 35 jmen pro rok 2024

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016