PARTYINFO

 

PSY CTRL: BUDÍČKOVÉ PŘÍBĚHY (+KŘEST KNIHY)

Datum konání:
16.03.2024 - sobota
Místo konání:
Praha - Centrála
DJs:
Amarettina, Daniel Dantte, Searcher (Hedonix), Gondar (Gondaria.com), True Detective (Centrála), Lolla (Independent Theory)
Live:
Newteck (Luk-Si Records), Gappeq (Parvati Records)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, křest knihy (23:50), vstup: zdarma

 
 
Křest eknih Budíčkové příběhy a GoodLifeMethods v sobotu

Bývalý reportér techno.cz Štěpán Kotouč (Gondaria.com) vydává eknihu GoodLifeMethods: "Ekniha nejen pro uhašení vyhořelých ajťáků, hráčů počítačových her, clubberů a rejžů. Metoda Poťák, imunita, ergonomie." Zároveň jste zváni 16.3. 2024 na křest eknihy Budíčkové příběhy do klubu Centrála, s níž bude GoodLifeMethods k dispozici od 17.3. 2024. Vstup je zdarma.

 

"Ekniha satirických povídek, které ti přiblíží mirákula existence. Ufouni. Matrix. Tajný kosmický program. AI. Virtuální realita. Odštěpené pozemské civilizace. Tvorba reality. Archoni. Reinkarnace. A samozřejmě Ashtar Sheren a skutečný důvod, proč má rád tuto planetu."

PSY CTRL


Na akci vás zve i samotný Keanu Reeves.

Slevový kód platný 17.3. 2024 se lze dozvědět při křtu ve 23:50. Eknihy na flešce budou na tanečním parketu zabaleny do igelitky. A následně zlity kohoutkovou vodou nad kýblem. ;)

Co je to psytrance?


Na Psy Ctrl akcích se děje tohle:




Ukázka z povídky Tjůdum:

Když se Tjůduma někdo zeptal kde bydlí, odpovídal, že jeho solární systém je ještě v Mléčné dráze. Byla to pravda, ta končí až o dva systémy vedle. Faktem bylo, že zkrátka byl z periferie a občas ho to trochu štvalo. Ne že by šlo o nějaký úplný zapadákov, šlo o vcelku vyspělou civilizaci. Ale snem většiny duší bylo propracovat se inkarnacemi do středu galaxie, tedy blíže lokálnímu sub-logosu, části Velkého šéfa. Věděl však, že aby se posunul dále, je nejlepší projít nějakým inkarnačním akcelerátorem.

Jednoho dne mu pípla zpráva od kámoše, že se uvolnilo místo v nadcházejícím životě na planetě nazvané Země a že svou karmou by se mohl kvalifikovat. Okamžitě měl jasno, jde do toho.

Zaregistroval se tedy do Avatar systému, aplikace pro plánování zásadních inkarnačních událostí. Jak už od kámoše věděl, na tuhle planetu se stojí fronta. Takže tentokrát na výběr z různých avatarů nedostal, jak bylo jinak v průběhu předinkarnačního plánování běžné.

Ok, bude nějaký hipík, co má rád hudbu zvanou psytrance. V mládí se občas zhulí, ostatní věci jen tak zběžně naklikal z dostupných možností. Druhý den se vypraví do inkarnační kanceláře. Už se nemohl dočkat.

PSY CTRL


FB event

https://goodlifemethods.gondaria.com/

https://budickovepribehy.gondaria.com/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016