RECENZE

 

DVD recenze: Kráčející skála

Přišel, uviděl, naštval se a kusem dřevěného špalku vytřískal drogy ze svého rodného města. Pokud někomu můžete v dnešní době věřit skutečného hrdinu, je to Dwayne "The Rock" Johnson.

 

Recenzi filmu čtěte tady.

Chris Vaughn: "Pleteš se. Tohle je moje město."

DISK: Berte nebo nechte, Kráčející skála je dřevní béčko. Arnold Schwarzenegger na začátku své kariéry takových natočil spoustu a některé z nich jsou sledovány s potěšením i nostalgickou slzou v oku. Pokud se bývalý wrestlignový zápasník The Rock vydá v jeho stopách, bude na tom Kráčející skála za čas stejně.

Kategorii "dřevní béčko" ale odpovídá i bonusová výbava, což už tak dobrá zpráva pro fanoušky určitě není. I tady ale platí: berte nebo nechte. Nejvíce místa zabírá standardní film o filmu opatřený českými titulky. V něm si herci i štáb natáčení svorně pochvalují. Zásluhou Johnyho Knoxvilla, jinak v USA oblíbeného zpěváka, který to teď zkouší i u filmu, to očividně byla celkem sranda.

Potvrzují to i záběry z natáčení. Díky nim (a filmu o filmu) ještě stihnou pozorní diváci odhalit Rockovo dublérské "dvojče". Skromnou sbírku pak doplňují už jen trailery, TV spoty a sada kvalitních ale nijak oslňujících fotografií. Mohlo by to být lepší, ale i horší. A následníky Velkého Arnieho přičinlivě pátrající po mladé krvi stejně zajímá hlavně film.

Hodnocení – disk: 60%

detaily disku
obraz: 16:9
zvuk: anglicky (DD 5.1), česky (DD 5.1)
titulky: české
bonusy: film o filmu, z natáčení, trailery, TV spoty, fotogalerie
www.magicbox.cz

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016