SOUTĚŽE

 

Velká soutěž o VIP balíčky na párty mini Musica s Ernesto vs. Bastian

V sobotu 18. prosince se v Praze poprvé představí trance projekt Ernesto vs Bastian. Vystoupí jako headliner na akci mini Musica v klubu Prdel v rámci oslav 2. narozenin tohoto klubu. Od pořadatele a jejich sponzorů jsme získali do soutěže 5 hodnotných balíčků, o které teď s námi můžete soutěžit!

 

Ernesto vs Bastian poprvé v Praze na mini Musica

V říjnu odstartovala nová klubovka mini Musica a splnila své očekávání na jedničku! Menší útulnější prostředí klubu Prdel, který dává fanouškům možnost si užít jejich oblíbené DJs opravdu z blízkosti, se ukázal jako správná volba. Wippenberg vytvořil elekrizující atmosféru v zaplněném klubu a tak premiéra mini Musicy se zapsala do dějin jako velký “mini” úspěch! Bez váhání pořadatelé Kick da Night Entertainment a iRadio Sensation Factory připravili pokračování a tak v sobotu 18.prosince se můžete těšit na další hvězdu světového formátu - projekt Ernesto vs Bastian!

Více info o akci a nápovědu k otázce naleznete v našem pártylistu a na webu akce.

Soutěžíme o:

1.-2. výhra: VIP balíček (5x VIP vstup + rezervace stolu ve VIP části klubu pro 5 osob + láhev ochucené vodky Finlandia + 6x energy drink Big Shock + 50% slevový voucher na nákup produktů STORM London)
3.-5. výhra: mini balíček (2x vstup + 2x panák ochucené vodky Finlandia + 2x energy drink Big Shock + 25% slevový voucher na nákup produktů STORM London)

Soutěž končí 17.12.2010 ve 13:00 a výherce bude kontaktován promotérem.


Soutěž skončila 17.12.2010.
 
Proč přibylo k názvu akce Musica slovo "mini" od minulého vydání?
  • a) koná se v menším prostoru a nabízí se zde minimální sortiment drinků
  • b) koná se v prostoru s minimalovym designem a hraje se zde minimal
  • c) koná se v menším prostoru a pořadatelé drží cenu vstupného na minimu
 
Výherci:
  • David Jarský
  • Kateřina Havlová
  • Jan Teušl
  • Ondra Kyjonka
  • Martina Oravcová
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016